مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,128
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

620
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان

صفحات

 صفحه شروع 245 | صفحه پایان 250

چکیده

 امروزه آنتی اکسیدان های سنتزی اثرات نامطلوبی همچون اثر جهش زایی و سرطان زایی در بدن انسان دارند و به تدریج از لیست آنتی اکسیدان های مصرفی حذف می شوند, لذا تهیه و تولید آنتی اکسیدان های طبیعی به عنوان جانشین ضروری می باشد. در این تحقیق, ابتدا ترکیبات فنولیک و توکوفرولی موجود در عصاره الکلی پوست کیوی استخراج و سپس در دو غلظت400 ppm  و800 ppm  به نمونه روغن آفتابگردان بدون آنتی اکسیدان اضافه شد و سپس نمونه های روغن آفتابگردان فرموله شده با این آنتی اکسیدان طبیعی تحت شرایط دمایی 25 درجه سانتی گراد طی 60 روز ذخیره سازی از نظر پایداری اکسایشی توسط پارامترهای عدد پراکسید, شاخص پایداری اکسایشی, عدد اسیدی, عدد کربونیل و مقدار کل ترکیبات قطبی در دمای ذخیره سازی در زمان های 0, 15, 45, 60 روز با نمونه روغن آفتابگردان حاوی 100 ppm آنتی اکسیدان سنتتیک TBHQ مورد مقایسه قرار گرفتند, که نتایج نشان داد غلظت 800 ppm عصاره پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان طی مدت زمان نگهداری موثرتر ازTBHQ  و غلظت 400 ppm عصاره پوست کیوی عمل نموده است که به دلیل مقادیر بالاتر ترکیبات فنولیک و توکوفرول های موجود در 800 ppm عصاره نسبت به غلظت های کمتر عصاره می باشد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

اسماعیل زاده کناری، رضا، و مهدی پور، سیده زهرا. (1391). اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 8(2)، 245-250. SID. https://sid.ir/paper/143558/fa

Vancouver: کپی

اسماعیل زاده کناری رضا، مهدی پور سیده زهرا. اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1391؛8(2):245-250. Available from: https://sid.ir/paper/143558/fa

IEEE: کپی

رضا اسماعیل زاده کناری، و سیده زهرا مهدی پور، “اثر آنتی اکسیدانی عصاره متانولی پوست کیوی در پایدارسازی روغن آفتابگردان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 8، no. 2، pp. 245–250، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143558/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button