مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,214
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

546
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

صفحات

 صفحه شروع 273 | صفحه پایان 281

چکیده

 در این پژوهش, تاثیر سه منطقه شاهرود, بندر گز و هزار جریب از شمال ایران و سه روش استخراج غرقابی, ماکروویو و اولتراسوند در چهار زمان مختلف استخراج بر میزان ترکیبات فنولی استخراجی و خواص آنتی اکسیدانی عصاره پوست سبز گردو با آزمایش فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی مورد بررسی قرار گرفت. برای تعیین معنی دار بودن تاثیر هر یک از فاکتورها به تنهایی و اثر متقابل آن ها, داده ها مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت و سپس میانگین ها با استفاده از آزمون دانکن در سطح احتمال (P<0.05) مقایسه گردیدند. محتوای فنل کل عصاره ها با استفاده از معرف فولین سیوکالتیو تعیین شد. فعالیت آنتیاکسیدانی عصاره ها با استفاده از سنجش قدرت احیاکنندگی آهن III و مهار رادیکال های آزاد DPPH مورد بررسی قرار گرفت. بیشترین خواص آنتی اکسیدانی همراه با بالاترین مقدار ترکیبات فنولی با 93.30 میلی گرم بر حسب اسید گالیگ در گرم پوست سبز گردو مربوط به روش استخراج اولتراسوند در منطقه هزارجریب بود. با توجه به نتایج بدست آمده از این پژوهش, بهترین منطقه, زمان و روش استخراج به ترتیب, هزارجریب, 30 دقیقه با اولتراسوند شناخته شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دولت آبادی، محمد، رفتنی امیری، زینب، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1396). مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 273-281. SID. https://sid.ir/paper/143574/fa

    Vancouver: کپی

    دولت آبادی محمد، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا. مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):273-281. Available from: https://sid.ir/paper/143574/fa

    IEEE: کپی

    محمد دولت آبادی، زینب رفتنی امیری، و رضا اسماعیل زاده کناری، “مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 273–281، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143574/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button