APA:
کپیدولت آبادی، محمد، رفتنی امیری، زینب، و اسماعیل زاده کناری، رضا. (1396). مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 13(2 (پیاپی 42))، 273-281. SID. https://sid.ir/paper/143574/fa
Vancouver:
کپیدولت آبادی محمد، رفتنی امیری زینب، اسماعیل زاده کناری رضا. مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1396؛13(2 (پیاپی 42)):273-281. Available from: https://sid.ir/paper/143574/fa
IEEE:
کپیمحمد دولت آبادی، زینب رفتنی امیری، و رضا اسماعیل زاده کناری، “مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 13، no. 2 (پیاپی 42)، pp. 273–281، 1396، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143574/fa