APA:
کپیحاج محمدی، اعظم، کرامت، جواد، حجت الاسلامی، محمد، و مولوی، هومان. (1392). بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(3)، 253-259. SID. https://sid.ir/paper/143611/fa
Vancouver:
کپیحاج محمدی اعظم، کرامت جواد، حجت الاسلامی محمد، مولوی هومان. بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(3):253-259. Available from: https://sid.ir/paper/143611/fa
IEEE:
کپیاعظم حاج محمدی، جواد کرامت، محمد حجت الاسلامی، و هومان مولوی، “بررسی اثر غنی سازی با بتاگلوکان یولاف بر خواص فیزیکی کیک اسفنجی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 3، pp. 253–259، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143611/fa