مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,316
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,012
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان

صفحات

 صفحه شروع 145 | صفحه پایان 148

چکیده

 باکتری های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری با شرکت در مکانیسم های بیوشیمیایی, عامل ایجاد خصوصیات منحصر به فرد عطری و طعمی در فراورده های لبنی سنتی از جمله پنیر لیقوان هستند. یکی از اهداف عمده شناسایی فلور میکروبی غیر آغازگر در فراورده های لبنی سنتی, ضمن حفظ ذخایر ژنتیکی بومی, تولید صنعتی فراورده هایی با ویژگی های عطری و طعمی مشابه فراورده های لبنی بومی است. بر اساس مطالعه انجام شده با استفاده از روش های مورفولوژیکی و بیوشیمیایی بر روی پنیر با دوره ماندگاری 4 ماهه, باکتری هایLb. plantarum , Lb. pentosus, Lb. paraplantarum,و Lb. casei Lb. paracasei  شناسایی شدند. گستردگی لاکتوباسیلوس های هتروفرمنتاتیو در پنیر لیقوان با توجه به زمان رسیدگی متغیر بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    قطبی، معصومه، سلیمانیان زاد، صبیحه، و شیخ زین الدین، محمود. (1389). شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 6(2)، 145-148. SID. https://sid.ir/paper/143662/fa

    Vancouver: کپی

    قطبی معصومه، سلیمانیان زاد صبیحه، شیخ زین الدین محمود. شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1389؛6(2):145-148. Available from: https://sid.ir/paper/143662/fa

    IEEE: کپی

    معصومه قطبی، صبیحه سلیمانیان زاد، و محمود شیخ زین الدین، “شناسایی گونه های لاکتوباسیلوس هتروفرمنتاتیو اختیاری در پنیر لیقوان،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 6، no. 2، pp. 145–148، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143662/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button