APA:
کپیحسینی پرور، سیدهاشم، کرامت، جواد، کدیور، مهدی، خانی پور، الهام، و میلانی، الناز. (1385). بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 2(1 (نیمه اول))، 1-14. SID. https://sid.ir/paper/143667/fa
Vancouver:
کپیحسینی پرور سیدهاشم، کرامت جواد، کدیور مهدی، خانی پور الهام، میلانی الناز. بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM). پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1385؛2(1 (نیمه اول)):1-14. Available from: https://sid.ir/paper/143667/fa
IEEE:
کپیسیدهاشم حسینی پرور، جواد کرامت، مهدی کدیور، الهام خانی پور، و الناز میلانی، “بهینه سازی استخراج آنزیمی ژلاتین خوراکی از استخوان گاو با استفاده از روش سطح پاسخ (RSM)،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 2، no. 1 (نیمه اول)، pp. 1–14، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143667/fa