APA:
کپیاشتواد، رحمت اله، و کلانتری، داوود. (1392). تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 9(1)، 40-49. SID. https://sid.ir/paper/143702/fa
Vancouver:
کپیاشتواد رحمت اله، کلانتری داوود. تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1392؛9(1):40-49. Available from: https://sid.ir/paper/143702/fa
IEEE:
کپیرحمت اله اشتواد، و داوود کلانتری، “تعیین برخی از خواص فیزیکی ارقام برنج های اصلاح شده ایرانی،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 9، no. 1، pp. 40–49، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143702/fa