APA:
کپیشمس، نجمه، و فضیلتی، محمد. (1390). بررسی ساختار اسید چرب, تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica, Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، 7(2)، 121-128. SID. https://sid.ir/paper/143714/fa
Vancouver:
کپیشمس نجمه، فضیلتی محمد. بررسی ساختار اسید چرب, تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica, Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران. پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1390؛7(2):121-128. Available from: https://sid.ir/paper/143714/fa
IEEE:
کپینجمه شمس، و محمد فضیلتی، “بررسی ساختار اسید چرب, تری گلیسیریدی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن سه رقم ارزن (Setaria italica, Pennisetum miliaceum & Pennisetum typhoides) قابل کشت در ایران،” پژوهشهای علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 7، no. 2، pp. 121–128، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/143714/fa