APA:
کپیکوهساری، فاطمه، امام جمعه، زهرا، و یارمند، محمدسعید. (1398). اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، 50(3 )، 657-670. SID. https://sid.ir/paper/144254/fa
Vancouver:
کپیکوهساری فاطمه، امام جمعه زهرا، یارمند محمدسعید. اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج. مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1398؛50(3 ):657-670. Available from: https://sid.ir/paper/144254/fa
IEEE:
کپیفاطمه کوهساری، زهرا امام جمعه، و محمدسعید یارمند، “اثر جایگزینی شکر با استویا و افزودن آرد دانه چیا و ایزوله پروتئین نخود بر خصوصیات کیفی و رئولوژیکی مافین بدون گلوتن تهیه شده از آرد برنج،” مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران)، vol. 50، no. 3 ، pp. 657–670، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/144254/fa