مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,609
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

743
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

کیفیت میکروبی آبمیوه های تازه در آبمیوه فروشی های شهر بندرعباس

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 124

چکیده

 زمینه و هدف: آبمیوه یکی از بهترین نوشیدنی ها است که بخش عمده ای از نیاز بدن به ویتامین ها را تامین نموده و منبعی مناسب برای جبران آب هدر رفته به حساب می آید, لیکن در صورت عدم رعایت استانداردهای بهداشتی به عنوان منابع بالقوه آلودگی عمل می نماید. هدف این مطالعه بررسی سلامت میکروبی آبمیوه های تازه در آبمیوه فروشی های شهر بندرعباس بوده است.روش بررسی: در این مطالعه مقطعی, کلیه 56 مغازه آبمیوه گیری و بستنی فروشی شهر بندرعباس به عنوان جامعه پژوهش انتخاب شد, ضریب همکاری 84 درصد بود. کل نمونه ها 146 نمونه بود. آزمایش ها شامل کل کلیفرم, اشریشیا کلی, باکتری های مزوفیلیک, استافیلوکوکوس اورئوس, کپک و مخمر بود.یافته ها: از بین 146 نمونه, 142 نمونه حداقل به یک میکروارگانیسم آلوده بوده. 100 درصد نمونه های آب هویج و آب انبه آلوده بودند. میانگین آلودگی به کلیفرم, مخمر, باکتری های مزوفیلیک و اشریشیا کلی به ترتیب 86.2, 56.6, 53.2 و 57 درصد بود. در هیچ کدام از آبمیوه ها, استافیلوکوکوس اورئوس و کپک مشاهده نگردید.نتیجه گیری: 97.3 درصد نمونه ها غیر قابل استفاده هستند. اگر مصرف آبمیوه های تازه باعث گردد که مصرف کننده در معرض خطر بیماری های قابل انتقال از طریق مواد غذایی قرار گیرد, همه مزایای طبیعی آبمیوه های تازه به لحاظ غنای مواد معدنی و ویتامین ها هدر خواهد رفت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علی پور، ولی، رضایی، لیلا، معلمی، خدیجه، و اقبالی، مریم. (1390). کیفیت میکروبی آبمیوه های تازه در آبمیوه فروشی های شهر بندرعباس. سلامت و محیط زیست، 4(1 (پی در پی 11))، 115-124. SID. https://sid.ir/paper/146156/fa

    Vancouver: کپی

    علی پور ولی، رضایی لیلا، معلمی خدیجه، اقبالی مریم. کیفیت میکروبی آبمیوه های تازه در آبمیوه فروشی های شهر بندرعباس. سلامت و محیط زیست[Internet]. 1390؛4(1 (پی در پی 11)):115-124. Available from: https://sid.ir/paper/146156/fa

    IEEE: کپی

    ولی علی پور، لیلا رضایی، خدیجه معلمی، و مریم اقبالی، “کیفیت میکروبی آبمیوه های تازه در آبمیوه فروشی های شهر بندرعباس،” سلامت و محیط زیست، vol. 4، no. 1 (پی در پی 11)، pp. 115–124، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/146156/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا