مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

906
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

565
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک

صفحات

 صفحه شروع 263 | صفحه پایان 271

چکیده

تبلور فرایند بسیار مهمی در ارتباط با کیفیت محصولات غذایی است که کنترل آن نقش بسیار قابل توجهی در ظاهر, بافت و پایداری بسیاری از محصولات طی نگه داری آنها دارد. رطوبت پایین و مقدار قند بالای میوه های خشک نظیر انجیر موجب گردیده که تبلور یک ضعف عمده برای این میوه ها محسوب شود. در این تحقیق با استفاده از تفرق اشعه ایکس میزان تبلور قندها در انجیر در رطوبت نسبی های مختلف بررسی شد و تاثیر دو پلاستیسایزر گلیسرول و شربت گلوکز (دکستروز معادل 38) در سطح %40 بر این پدیده مطالعه گردید. نتایج نشان داد که گلیسرول و شربت گلوکز هر دو محتوای رطوبت تعادلی انجیر را به صورت معنی داری افزایش داده و از تبلور قندها در انجیر جلوگیری می کنند. گلیسرول در مقایسه با شربت گلوکز در این زمینه نقش موثرتری داشت به طوری که میزان تبلور قندها در حضور آن به حدود 1/3 نمونه کنترل کاهش یافت. این پدیده مربوط به خاصیت هیگروسکوپی بیشتر گلیسرول و در نتیجه محتوای رطوبتی بیشتر انجیر تیمار یافته با آن در مقایسه با شربت گلوکز است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    انصاری، سارا، فرحناکی، عسگر، و مجذوبی، مهسا. (1388). بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 263-271. SID. https://sid.ir/paper/14707/fa

    Vancouver: کپی

    انصاری سارا، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):263-271. Available from: https://sid.ir/paper/14707/fa

    IEEE: کپی

    سارا انصاری، عسگر فرحناکی، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 263–271، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14707/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button