APA:
کپیانصاری، سارا، فرحناکی، عسگر، و مجذوبی، مهسا. (1388). بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، 13(48)، 263-271. SID. https://sid.ir/paper/14707/fa
Vancouver:
کپیانصاری سارا، فرحناکی عسگر، مجذوبی مهسا. بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک. علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)[Internet]. 1388؛13(48):263-271. Available from: https://sid.ir/paper/14707/fa
IEEE:
کپیسارا انصاری، عسگر فرحناکی، و مهسا مجذوبی، “بررسی تاثیر افزودن گلیسرول و شربت گلوکز بر تبلور قندها در انجیرخشک،” علوم آب و خاک (علوم و فنون کشاورزی و منابع طبیعی)، vol. 13، no. 48، pp. 263–271، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/14707/fa