مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

981
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

334
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو، رقم «شابلون»

صفحات

 صفحه شروع 649 | صفحه پایان 658

چکیده

 در این آزمایش تاثیر سه نوع پلی آمین پوتریسین, اسپرمیدین و اسپرمین بر عمر پس از برداشت میوه آلو رقم «شابلون» بررسی شد. میوه ها در محلول پلی آمین ها با دو غلظت 1 و 2 میلی مولار و نیز آب مقطر (تیمار شاهد) به مدت 5 دقیقه غوطه ور و در سردخانه ای با دمای 1.5±0.5 درجه سانتی گراد و رطوبت نسبی 80 85 درصد انبار شدند. آزمایش در قالب فاکتوریل بر پایه طرح کاملا تصادفی با 7 تیمار و 6 زمان انبارداری در سه تکرار انجام شد. پس از شروع انبارداری, هر هفته یک بار میزان سفتی بافت, اسیدیته قابل تیتراسیون و pH میوه ها, مواد جامد محلول و کاهش وزن اندازه گیری شد. همچنین میزان تولید اتیلن در سه هفته انبارداری و میزان فعالیت آنزیم پلی گالاکتروناز در هفته اول و آخر انبارمانی مطالعه شد. پلی آمین ها به طور معنا داری تولید اتیلن را نسبت به میوه های شاهد کاهش دادند و سبب حفظ سفتی میوه ها شدند. در بین پلی آمین ها اسپرمین 2 میلی مولار, موثرترین نوع پلی آمین در حفظ سفتی بافت بود. این تیمار به همراه پوتریسین 2 میلی مولار و اسپرمیدین 1 میلی مولار در جلوگیری از تولید اتیلن نیز موثر واقع شدند, در حالی که در جلوگیری از فعالیت آنزیم پلی گالاکتروناز, تقریبا بین سه نوع پلی آمین اختلاف معنا داری مشاهده نشد. تیمار پلی آمین ها به طور معنا داری از کاهش وزن میوه ها در طول دوره انبارداری جلوگیری کرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    شکراله فام، صبا، حاجی لو، جعفر، و زارع نهندی، فریبرز. (1394). تاثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو, رقم «شابلون». مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، 46(4)، 649-658. SID. https://sid.ir/paper/148039/fa

    Vancouver: کپی

    شکراله فام صبا، حاجی لو جعفر، زارع نهندی فریبرز. تاثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو, رقم «شابلون». مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)[Internet]. 1394؛46(4):649-658. Available from: https://sid.ir/paper/148039/fa

    IEEE: کپی

    صبا شکراله فام، جعفر حاجی لو، و فریبرز زارع نهندی، “تاثیر نوع پلی آمین بر انبارمانی میوه آلو, رقم «شابلون»،” مجله علوم باغبانی ایران (علوم کشاوری ایران)، vol. 46، no. 4، pp. 649–658، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148039/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button