APA:
کپیسلیمان پوری، رعنا، زینالی، فریبا، خسروشاهی اصل، اصغر، و مددلو، اشکان. (1393). ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(2)، 267-278. SID. https://sid.ir/paper/148481/fa
Vancouver:
کپیسلیمان پوری رعنا، زینالی فریبا، خسروشاهی اصل اصغر، مددلو اشکان. ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(2):267-278. Available from: https://sid.ir/paper/148481/fa
IEEE:
کپیرعنا سلیمان پوری، فریبا زینالی، اصغر خسروشاهی اصل، و اشکان مددلو، “ایجاد اتصالات عرضی بین پروتئینهای شیر و سویا در ماست بدون چربی توسط آنزیم ترانس گلوتامیناز و بررسی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی آن،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 2، pp. 267–278، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148481/fa