APA:
کپیطاهری، اعظم، و قنبریان، داوود. (1393). ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، 24(1)، 51-62. SID. https://sid.ir/paper/148509/fa
Vancouver:
کپیطاهری اعظم، قنبریان داوود. ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده. پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)[Internet]. 1393؛24(1):51-62. Available from: https://sid.ir/paper/148509/fa
IEEE:
کپیاعظم طاهری، و داوود قنبریان، “ویژگی های فیزیکی و مکانیکی سه واریته سیب زمینی برای تولید فرآورده های سرخ شده،” پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)، vol. 24، no. 1، pp. 51–62، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/148509/fa