APA:
کپیدزیانی، مسعود، شهدادی، فاطمه، و عزتی، رقیه. (1399). تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده. علوم و صنایع غذایی ایران، 17(103 )، 15-31. SID. https://sid.ir/paper/376895/fa
Vancouver:
کپیدزیانی مسعود، شهدادی فاطمه، عزتی رقیه. تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده. علوم و صنایع غذایی ایران[Internet]. 1399؛17(103 ):15-31. Available from: https://sid.ir/paper/376895/fa
IEEE:
کپیمسعود دزیانی، فاطمه شهدادی، و رقیه عزتی، “تاثیر غلظت های مختلف اینولین و آب پنیر بر ویژگی های کیفی و رئولوژیکی دوغ آلوئه ورای حاوی باکتری های پروبیوتیک ریزپوشانی شده،” علوم و صنایع غذایی ایران، vol. 17، no. 103 ، pp. 15–31، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/376895/fa