مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,059
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

635
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مدل سازی ریاضی انتقال جرم در فرایند آب زدایی اسمزی لوبیا سبز

صفحات

 صفحه شروع 84 | صفحه پایان 93

چکیده

 در این مقاله, پدیده انتقال جرم در فرایند آب زدایی اسمزی قطعات استوانه ای شکل لوبیاسبز در محلول آب و نمک مورد بررسی قرار گرفته است. غلظت های محلول اسمزی آب و نمک مورد استفاده 10, 20 و 30 درصد وزنی, دماهای محلول 30 و 50 درجه سانتیگراد, نسبت ماده به محلول اسمزی کمتر از 1:20 (یک به بیست) و زمانهای انجام فرایند بین صفر تا 6 ساعت بودند. جهت بررسی انتقال جرم در حین آب زدایی اسمزی لوبیا سبز و تخمین رطوبت از دست رفته و جامد جذب شده تعادلی در آن از یک مدل دو پارامتری استفاده شد. با استفاده از حل تحلیلی قانون دوم فیک و غلظت های تعادلی به دست آمده, ضرایب نفوذ موثر آب و نمک در لوبیا سبز محاسبه شدند. در شرایط عملیاتی ذکر شده مقادیر ضریب نفوذ موثر آب در محدوده (m2/s) 1.776´10-10 (m2/s) 2.707´10-10 و مقادیر ضریب نفوذ موثر نمک در محدوده (m2/s) 1.126´10-10 و (m2/s) 1.667´10-10 تعیین شدند. با استفاده از مقادیر غلظتهای تعادلی آب و نمک و همچنین ضرایب موثر نفوذ آب و نمک, نمودارهای تغییرات غلظت متوسط آب و نمک نسبت به زمان و همچنین توزیع غلظت آب و نمک بر حسب زمان و مکان در جهت شعاعی رسم شدند. نمودارهای توزیع آب و نمک نشان دادند که تغییرات رطوبت و نمک در ابتدا عمدتا محدود به نواحی سطحی ماده بوده که سپس به نواحی داخلی ماده گسترش می یابند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عباسی سورکی، بهروز، غفاری، علی، و بیات، یاسر. (1390). مدل سازی ریاضی انتقال جرم در فرایند آب زدایی اسمزی لوبیا سبز. مهندسی شیمی ایران، 10(56)، 84-93. SID. https://sid.ir/paper/150609/fa

    Vancouver: کپی

    عباسی سورکی بهروز، غفاری علی، بیات یاسر. مدل سازی ریاضی انتقال جرم در فرایند آب زدایی اسمزی لوبیا سبز. مهندسی شیمی ایران[Internet]. 1390؛10(56):84-93. Available from: https://sid.ir/paper/150609/fa

    IEEE: کپی

    بهروز عباسی سورکی، علی غفاری، و یاسر بیات، “مدل سازی ریاضی انتقال جرم در فرایند آب زدایی اسمزی لوبیا سبز،” مهندسی شیمی ایران، vol. 10، no. 56، pp. 84–93، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/150609/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button