مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

808
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی گیاه شبدر ترشک و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک های متداول در درمان عفونت های ناشی از استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی

صفحات

 صفحه شروع 103 | صفحه پایان 107

چکیده

 مقدمه: استافیلوکوک اورئوس و اشریشاکلی از مهم ترین عوامل عفونت زا برای انسان هستند از طرفی با افزایش مقاومت باکتری ها نسبت به داروهای شیمیایی و عوارض جانبی کم گیاهان دارویی, امروزه گیاهان دارویی مورد توجه قرار گرفتند.هدف: در این تحقیق اثر ضدباکتریایی عصاره آبی گیاه شبدر ترشک  از خانواده اکسالیداسه بر روی سویه های استافیلوکوک اورئوس و اشریشاکلی ارزیابی شد.روش بررسی: در این بررسی از روش انتشار دیسک به خاطر سهولت, صحت و سرعت عمل استفاده شد. پس از تهیه عصاره آبی, اثر ضد باکتری در غلظت های 5, 10, 15 و 20 درصد (50ml) بررسی شد. سپس نتایج به دست آمده با اثر دیسک های آنتی بیوتیکی متداول در درمان عفونت های ناشی از این باکتری ها مقایسه شد.نتایج: بررسی ها نشان داد که میانگین قطر هاله های ایجاد شده توسط گیاه شبدر ترشک بیشتر از آنتی بیوتیک های داروهای شیمیایی بود. از طرفی با افزایش غلظت عصاره از 5 تا 20 درصد میانگین قطر هاله ایجاد شده توسط عصاره افزایش پیدا کرد.نتیجه گیری: نتیجه نهایی این تحقیق نشان می دهد که در تمامی بین قطر هاله عدم رشد و غلظت عصاره رابطه مستقیمی وجود داشته است. بدین معنی که با افزایش غلظت یا به عبارت دیگر با افزایش ماده موثره اثر ضد باکتری بیشتر می شود.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    حسینی، هیام، هندالی، سمیه، پریشانی فروشانی، محمدرضا، قزلباش، غلامرضا، و عامری، عبدالغنی. (1388). بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی گیاه شبدر ترشک و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک های متداول در درمان عفونت های ناشی از استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی. گیاهان دارویی، 9(33)، 103-107. SID. https://sid.ir/paper/15872/fa

    Vancouver: کپی

    حسینی هیام، هندالی سمیه، پریشانی فروشانی محمدرضا، قزلباش غلامرضا، عامری عبدالغنی. بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی گیاه شبدر ترشک و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک های متداول در درمان عفونت های ناشی از استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی. گیاهان دارویی[Internet]. 1388؛9(33):103-107. Available from: https://sid.ir/paper/15872/fa

    IEEE: کپی

    هیام حسینی، سمیه هندالی، محمدرضا پریشانی فروشانی، غلامرضا قزلباش، و عبدالغنی عامری، “بررسی اثرات ضد باکتریایی عصاره آبی گیاه شبدر ترشک و مقایسه اثر آن با آنتی بیوتیک های متداول در درمان عفونت های ناشی از استافیلوکوک اورئوس و اشرشیاکلی،” گیاهان دارویی، vol. 9، no. 33، pp. 103–107، 1388، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/15872/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button