مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

908
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

651
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله های فیل ماهی در شرایط نگهداری در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 63 | صفحه پایان 72

چکیده

 فیلم پروتئینی زیست تخریب پذیر از طریق همراهی اسانس دارچین در غلظت های 0.4, 0.8 و 1.5 درصد حجمی/ حجمی با کنسانتره پروتئین آب پنیر ساخته شد. سپس فعالیت ضدمیکروبی آن در برابر 6 باکتری و یک قارچ شامل Lactobacillus lactis (PTCC 1366), Streptococcus agalactiae (PTCC 1768), Pseudomonas putida (PTCC 1694), Esherichia coli (PTCC 3315), Listeria monocytogenes (PTCC 1163), Bacillus subtilis (ATCC 465) و قارچ Candida albicans مورد بررسی قرار گرفت. فیلم های شامل اسانس دارچین فعالیت ضدباکتریایی معنی داری را در برابر باکتری های گرم مثبت و گرم منفی و نیز اثرات بازداری معنی داری را در مقابل قارچ مورد بررسی نشان دادند. در روکش ها و محلول تشکیل دهنده فیلم ناحیه بازداری با افزایش غلظت اسانس دارچین در ماتریکس پلیمر افزایش پیدا کرد (p<0.05). به طورکلی ناحیه بازداری محلول تشکیل دهنده فیلم بالاتر از روکش ها بود. بر اساس نتایج, پوشش کنسانتره پروتئین آب پنیر شامل 1.5 درصد اسانس دارچین برای ارزیابی میکروبی گوشت فیل ماهی در شرایط سرد نگهداری (4 درجه سانتی گراد) استفاده شد که توانست از رشد باکتری های کل و باکتری های سرماگرا فیله جلوگیری نماید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

بهرام، سمیه، رضایی، مسعود، سلطانی، مهدی، کمالی، ابوالقاسم، و اجاق، سیدمهدی. (1392). فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله های فیل ماهی در شرایط نگهداری در یخچال. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، 7(4 (پیاپی 28))، 63-72. SID. https://sid.ir/paper/161894/fa

Vancouver: کپی

بهرام سمیه، رضایی مسعود، سلطانی مهدی، کمالی ابوالقاسم، اجاق سیدمهدی. فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله های فیل ماهی در شرایط نگهداری در یخچال. فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)[Internet]. 1392؛7(4 (پیاپی 28)):63-72. Available from: https://sid.ir/paper/161894/fa

IEEE: کپی

سمیه بهرام، مسعود رضایی، مهدی سلطانی، ابوالقاسم کمالی، و سیدمهدی اجاق، “فعالیت ضدمیکروبی فیلم خوراکی پروتئین آب پنیر غنی شده با اسانس دارچین بر روی فیله های فیل ماهی در شرایط نگهداری در یخچال،” فن آوریهای نوین در توسعه آبزی پروری (شیلات)، vol. 7، no. 4 (پیاپی 28)، pp. 63–72، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/161894/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button