APA:
کپیجوادیان، سیدروح اله، غریبی، فاطمه، و بهرام، سمیه. (1394). اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال. آبزیان و شیلات، 6(21)، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/219802/fa
Vancouver:
کپیجوادیان سیدروح اله، غریبی فاطمه، بهرام سمیه. اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال. آبزیان و شیلات[Internet]. 1394؛6(21):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/219802/fa
IEEE:
کپیسیدروح اله جوادیان، فاطمه غریبی، و سمیه بهرام، “اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال،” آبزیان و شیلات، vol. 6، no. 21، pp. 23–35، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219802/fa