مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,333
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال

صفحات

 صفحه شروع 23 | صفحه پایان 35

کلیدواژه

کپور معمولی (Cyprinus carpio)Q2

چکیده

 مطالعه حاضر جهت بررسی پوشش های آلژینات سدیم غنی شده با عصاره جلبک آنترومورفا (Entromorpha sp.) به عنوان آنتی اکسیدان طبیعی برعمر ماندگاری فیله کپور معمولی صید شده از دریای خزر (سال 1391) در یخچال (4±1oC) انجام شد. فیله ماهی کپور شامل تیمارهای آلژینات سدیم (3 درصد), تیمار آلژینات سدیم ترکیب شده با 1.5 درصد عصاره جلبک آنترومورفا و تیمار شاهد (بدون هیچ افزودنی) بودند. تیمار ها در فواصل زمانی معین (4 روز یک بار) به مدت 16 روز تحت آزمایش های میکروبی (تعداد باکتری کل و باکتری سرمادوست), آزمایش های شیمیایی شامل پراکسید, اسیدهای چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید, مجموع بازهای نیتروژنی فرار و pH قرار گرفتند. بر اساس نتایج, شاخص های اکسیداسیون, اسیدهای چرب آزاد, تیوباربیتوریک اسید, مجموع بازهای نیتروژنی فرار, در تیمار آلژینات سدیم حاوی 1.5 درصد عصاره جلبک آنترومورفا دارای تغییر کمتری نسبت به بقیه تیمارها بود (P<0.05). نتایج این تحقیق نشان داد که پوشش آلژینات سدیم حاوی عصاره جلبک آنترومورفا در کاهش نرخ فساد شیمیایی و میکروبی فیله ماهی کپور معمولی در طی نگهداری در یخچال موثر است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    جوادیان، سیدروح اله، غریبی، فاطمه، و بهرام، سمیه. (1394). اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال. آبزیان و شیلات، 6(21)، 23-35. SID. https://sid.ir/paper/219802/fa

    Vancouver: کپی

    جوادیان سیدروح اله، غریبی فاطمه، بهرام سمیه. اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال. آبزیان و شیلات[Internet]. 1394؛6(21):23-35. Available from: https://sid.ir/paper/219802/fa

    IEEE: کپی

    سیدروح اله جوادیان، فاطمه غریبی، و سمیه بهرام، “اثرات ضداکسیداسیونی و ضدباکتریایی پوشش آلژینات سدیم با عصاره جلبک (.Entromorpha sp) بر افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی کپور معمولی نگهداری شده در یخچال،” آبزیان و شیلات، vol. 6، no. 21، pp. 23–35، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/219802/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button