Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

847
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

615
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (chizothorax zarudnyi)

صفحات

 صفحه شروع 351 | صفحه پایان 358

چکیده

 اکسیداسیون نقش مهمی در بیماری ها و کاهش کیفیت روغن و چربی مواد غذایی در طی فرآوری و نگهداری ایفا می کند. در صنایع فرآوری ماهی ضایعاتی شامل پوست, سر, امعاء و احشاء, جگر و غیره تولید می گردد. این ضایعات, حاوی مقادیر خوبی از مواد غنی پروتئینی هستند که معمولا برای استفاده های کم ارزش از قبیل آرد ماهی, کود و غذای دام فرآوری می شوند. در تحقیق حاضر اثر شرایط مختلف هیدرولیز پروتئین بر خاصیت آنتی اکسیدانی پروتئین هیدرولیز شده ضایعات ماهی شیزوتراکس بررسی گردیده است. از آنزیم پپسین برای هیدرولیز پروتئین و از میزان مهار رادیکال آزاد DPPH برای سنجش فعالیت آنتی اکسیدانی استفاده گردید. متغیرهای شرایط هیدرولیز شامل غلظت آنزیم (1, 2, 3, 4, 5 و 10 درصد), غلظت سوبسترا (3, 4, 5, 6 و 7 گرم), دمای واکنش (35, 37, 39 و 42 درجه سانتی گراد) و زمان واکنش (6, 24, 30, 48, 72 و 96 ساعت) به کار گرفته شد. شرایط بهینه بدست آمده شامل غلظت آنزیم %5 , مقدار سوبسترای 5 گرم, دمای 37 درجه سانتی گراد و زمان واکنش 72 ساعت بود که منجر به مهار %50.06 رادیکال DPPH گردید.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    خواجوی، سعید، زکی پور رحیم آبادی، اسحاق، غفاری مقدم، منصور، شهرکی، هادی، میر، لیلا، و زندکریمی، مجید. (1395). اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (chizothorax zarudnyi). شیلات (منابع طبیعی ایران)، 69(3)، 351-358. SID. https://sid.ir/paper/162008/fa

    Vancouver: کپی

    خواجوی سعید، زکی پور رحیم آبادی اسحاق، غفاری مقدم منصور، شهرکی هادی، میر لیلا، زندکریمی مجید. اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (chizothorax zarudnyi). شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1395؛69(3):351-358. Available from: https://sid.ir/paper/162008/fa

    IEEE: کپی

    سعید خواجوی، اسحاق زکی پور رحیم آبادی، منصور غفاری مقدم، هادی شهرکی، لیلا میر، و مجید زندکریمی، “اثر شرایط هیدرولیز بر فعالیت آنتی اکسیدانی هیدرولایزات پروتئین ضایعات ماهی شیزوتراکس (chizothorax zarudnyi)،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 69، no. 3، pp. 351–358، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162008/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا