APA:
کپیحسنی، شیرین، علی زاده دوغیکلایی، ابراهیم، حیاتی جعفربیگی، انسیه، و کامیاب یگانه، محمد. (1391). بررسی کیفیت غذایی فیش فینگر های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. شیلات (منابع طبیعی ایران)، 65(2)، 169-181. SID. https://sid.ir/paper/162121/fa
Vancouver:
کپیحسنی شیرین، علی زاده دوغیکلایی ابراهیم، حیاتی جعفربیگی انسیه، کامیاب یگانه محمد. بررسی کیفیت غذایی فیش فینگر های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد. شیلات (منابع طبیعی ایران)[Internet]. 1391؛65(2):169-181. Available from: https://sid.ir/paper/162121/fa
IEEE:
کپیشیرین حسنی، ابراهیم علی زاده دوغیکلایی، انسیه حیاتی جعفربیگی، و محمد کامیاب یگانه، “بررسی کیفیت غذایی فیش فینگر های تولید شده از ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در طول نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد،” شیلات (منابع طبیعی ایران)، vol. 65، no. 2، pp. 169–181، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/162121/fa