Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

807
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

561
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

مقایسه پروفیل اسیدهای چرب لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در تیمارهای مختلف غذای زنده

صفحات

 صفحه شروع 65 | صفحه پایان 76

چکیده

 Acipenser persicus گونه بومی ایران است که از نظر میزان تفریخ بالاترین نرخ تولید را داشته اما درصد تلفات لاروی بالایی دارد. لذا جهت بالا بردن درصد بقا و مقاومت در برابر عوامل استرس زا در تکثیر مصنوعی در زمان شروع تغذیه فعال (مرحله اندو اگزو ژنوس) از تیمارهای مختلف غذای زنده استفاده شد. از این رو 4 تیمار در نظر گرفته شد, تیمار 1: مشابه روند بخش اجرا در ابتدا با ناپلی آرتمیا و سپس دافنی پرورشی تغذیه شد (شاهد) تیمار 2: مخلوطی از ناپلی آرتمیا, روتیفر و دافنی به نسبت مساوی, تیمار 3: روتیفرآب شیرین, تیمار 4: روتیفر غنی شده با ویتامین) C اسید آسکوربیک پالمیتات) مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی 45 عدد لارو با وزن 0.5± 43 میلی گرم در وان های 100 لیتری که تا 35 لیتر آب گیری شده بودند تا 8 روز پس از شروع تغذیه خارجی مورد بررسی قرار گرفتند. در طول بررسی میانگین دما (0.5±22.5) درجه سانتی گراد, pH آب (0.1±8.5) و اکسیژن (0.2±9.58) میلی گرم بر لیتر برآورد گردید. در پایان دوره جهت بررسی پروفیل اسیدهای چرب لاشه ها انجام شد. نتایج بررسی پروفایل اسید چرب نیز نشان داد که تیمارهای 3 و 4 از درصد بالاتر از اسیدهای چرب تک زنجیره غیر اشباع (PUFA) و اسیدهای چرب با زنجیره بلند (HUFA) برخوردار بودند و غنی سازی با ویتامین Cدر روزهای نخست تغذیه فعال ماهی با افزایش گروهی از اسیدهای چرب ضروری و بازماندگی همراه است (p<0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    روفچایی، رودابه، فلاحی کپورچالی، مریم، آرمودلی، رضا، مهدی نژاد، کریم، مرادی چافی، مهدی، پژند، ذبیح اله، و چوبیان، فروزان. (1390). مقایسه پروفیل اسیدهای چرب لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در تیمارهای مختلف غذای زنده. علوم زیستی، 5(3 (پیاپی 18))، 65-76. SID. https://sid.ir/paper/164207/fa

    Vancouver: کپی

    روفچایی رودابه، فلاحی کپورچالی مریم، آرمودلی رضا، مهدی نژاد کریم، مرادی چافی مهدی، پژند ذبیح اله، چوبیان فروزان. مقایسه پروفیل اسیدهای چرب لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در تیمارهای مختلف غذای زنده. علوم زیستی[Internet]. 1390؛5(3 (پیاپی 18)):65-76. Available from: https://sid.ir/paper/164207/fa

    IEEE: کپی

    رودابه روفچایی، مریم فلاحی کپورچالی، رضا آرمودلی، کریم مهدی نژاد، مهدی مرادی چافی، ذبیح اله پژند، و فروزان چوبیان، “مقایسه پروفیل اسیدهای چرب لارو تاسماهی ایرانی (Acipenser persicus) در تیمارهای مختلف غذای زنده،” علوم زیستی، vol. 5، no. 3 (پیاپی 18)، pp. 65–76، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/164207/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا