Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,485
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تعادل اسید - باز در مرغ های تخم گذار و رابطه آن با الکترولیت های جیره غذایی در شرایط تنش گرمایی دوره ای

صفحات

 صفحه شروع 89 | صفحه پایان 97

چکیده

 این آزمایش به منظور مشخص کردن اثرات سطوح مختلف آنیون - کاتیون (67, 117, 167, 217, 267, 317, 367, و 417 میلی اکی والان در کیلوگرم آب و غذا) بر کیفیت پوسته و عملکرد در مرغ های تخم گذار در شرایط تنش گرمایی دوره ای (دمای 19 تا 36 درجه سانتی گراد) انجام شد. 160 قطعه مرغ لگهورن سفید (سویه های لاین (w-36 در سن 63 هفتگی به مدت 2 ماه در معرض 8 جیره (که تنها از لحاظ سطوح آنیون - کاتیون متفاوت بودند) قرار گرفتند. تغییر سطوح آنیون - کاتیون Cl- - Na+ + K+ جیره پایه بوسیله کلرید کلسیم و بی کربنات سدیم انجام شد. این آزمایش در قالب طرح پایه کاملا تصادفی با 8 تیمار و 4 تکرار انجام شد. در هر قفس که یک تکرار بود, 5 قطعه مرغ وجود داشت. اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات تولیدی (وزن تخم مرغ, تولید تخم مرغ, ضریب تبدیل خوراک و بازده تخم مرغ) معنی دار (p<0.05) بود. سطح 217 میلی اکی والان که با افزودن 0.42 درصد بی کربنات سدیم به جیره پایه (167 میلی اکی والان در کیلوگرم) به وجود آمده بود, سبب بهبود در تمام سطوح تولیدی به غیر از مصرف خوراک شد. اثر دوره های آزمایشی (15 روز یکبار) بر صفات تولیدی معنی دار (p<0.05) بود. اثر تیمارهای آزمایشی بر صفات کیفی پوسته (مقاومت پوسته, ضخامت پوسته و درصد پوسته) و واحد ها و معنی دار نبود. اثر دوره های آزمایشی بر صفات کیفی معنی دار (p<0.05) بود, اما بر واحد ها و اثری نداشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    برنایی، لطف اله، سمیع، عبدالحسین، رحمانی، حمیدرضا، و پوررضا، جواد. (1389). تعادل اسید - باز در مرغ های تخم گذار و رابطه آن با الکترولیت های جیره غذایی در شرایط تنش گرمایی دوره ای. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 41(1)، 89-97. SID. https://sid.ir/paper/193721/fa

    Vancouver: کپی

    برنایی لطف اله، سمیع عبدالحسین، رحمانی حمیدرضا، پوررضا جواد. تعادل اسید - باز در مرغ های تخم گذار و رابطه آن با الکترولیت های جیره غذایی در شرایط تنش گرمایی دوره ای. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1389؛41(1):89-97. Available from: https://sid.ir/paper/193721/fa

    IEEE: کپی

    لطف اله برنایی، عبدالحسین سمیع، حمیدرضا رحمانی، و جواد پوررضا، “تعادل اسید - باز در مرغ های تخم گذار و رابطه آن با الکترولیت های جیره غذایی در شرایط تنش گرمایی دوره ای،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 41، no. 1، pp. 89–97، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193721/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا