APA:
کپیاحمدزاده قویدل، ریحانه، قیافه داوودی، مهدی، تنوری، طناز، و شیخ الاسلامی، زهرا. (1391). بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا, کنستانتره پروتئین آب پنیر, کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه های گلابی (Pyrus communis). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 47-54. SID. https://sid.ir/paper/176518/fa
Vancouver:
کپیاحمدزاده قویدل ریحانه، قیافه داوودی مهدی، تنوری طناز، شیخ الاسلامی زهرا. بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا, کنستانتره پروتئین آب پنیر, کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه های گلابی (Pyrus communis). نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):47-54. Available from: https://sid.ir/paper/176518/fa
IEEE:
کپیریحانه احمدزاده قویدل، مهدی قیافه داوودی، طناز تنوری، و زهرا شیخ الاسلامی، “بررسی اثر چهار پوشش خوراکی ایزوله پروتئین سویا, کنستانتره پروتئین آب پنیر, کاراگینان و آلژینات در افزایش ماندگاری ورقه های گلابی (Pyrus communis)،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 47–54، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176518/fa