مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

950
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

603
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان

صفحات

 صفحه شروع 83 | صفحه پایان 89

چکیده

 در این تحقیق, تاثیر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی که شامل وزن هزار دانه, دانسیته توده ای, دانسیته ذره ای, میزان پروتئین, میزان فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد دو واریته جو (صحرا و یوسف) استان گلستان در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار مورد بررسی قرار گرفت و نتایج حاصل با استفاده از نرم افزار SAS تجزیه و تحلیل گردید. نتایج آنالیز واریانس داده ها نشان داد که نوع نمونه بر تمامی فاکتورهای فیزیکوشیمیایی مورد اندازه گیری در این آزمایش تاثیر معنی دار (P<0.01) داشت. فرآیند مالت سازی باعث کاهش وزن هزار دانه, دانسیته توده ای و دانسیته ذره ای و افزایش میزان پروتئین, فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز و راندمان عصاره آب سرد گردید. بیشینه فعالیت آنزیم بتاگلوکاناز مربوط به مالت حاصل از واریته یوسف بود که نسبت به جو اولیه خود از لحاظ فعالیت این آنزیم, 139.08 درصد بیش تر بود. مالت حاصل از واریته صحرا بیش ترین راندمان عصاره آب سرد (16.4 درصد) را داشت.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عرب عامریان، فاطمه، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، و آرمین، محمد. (1391). ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/176523/fa

    Vancouver: کپی

    عرب عامریان فاطمه، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، آرمین محمد. ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/176523/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عرب عامریان، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، و محمد آرمین، “ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 83–89، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176523/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button