APA:
کپیعرب عامریان، فاطمه، الهامی راد، امیرحسین، قدس ولی، علیرضا، و آرمین، محمد. (1391). ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، 4(3 (پیاپی 13))، 83-89. SID. https://sid.ir/paper/176523/fa
Vancouver:
کپیعرب عامریان فاطمه، الهامی راد امیرحسین، قدس ولی علیرضا، آرمین محمد. ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان. نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)[Internet]. 1391؛4(3 (پیاپی 13)):83-89. Available from: https://sid.ir/paper/176523/fa
IEEE:
کپیفاطمه عرب عامریان، امیرحسین الهامی راد، علیرضا قدس ولی، و محمد آرمین، “ارزیابی اثر فرآیند مالت سازی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی دو واریته جو استان گلستان،” نوآوری در علوم و فناوری غذایی (علوم و فناوری غذایی)، vol. 4، no. 3 (پیاپی 13)، pp. 83–89، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176523/fa