مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

712
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

644
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در زمان نگهداری در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 25 | صفحه پایان 31

چکیده

 هدف از این مطالعه بررسی اثرات عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم (در شرایط خلاء) بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در طی 90 روز نگهداری در سردخانه (دمای 4 درجه سانتی گراد) می باشد. آزمایشات جهت بررسی فساد چربی شامل اندازه گیری پر ا کسید (PV) و تیوباربیتوریک اسید (TBA) بود که درفواصل زمانی 0, 30, 60 و 90 روز انجام شد. نتایج نشان داد میزان PV در طی دوره نگهداری افزایش قابل توجهی داشه است. برای بررسی آماری نتایج از آزمون های Tukey و آنالیز واریانس یکطرفه ANOVA با نرم افزار SPSS استفاده شد. معنی دار بودن نتایج حاصل از هر تیمار با نتایج سایر تیمارها مقایسه ش د. در پارامترهای اندازه گیری شده اختلاف آماری معنادار p<0.05 بین تیمارها دیده شد. نتایج این بررسی نشان داد که فساد چربی به عنوان یکی از پارامترهای فساد شیمیایی در طول دوره نگهداری مهمترین عامل محدود کننده بوده و می توان از عدد پراکسید در تعیین کیفیت این محصول استفاده نمود. با توجه به نتایج حاصل از آزمایشات, بهترین زمان مصرف ماهی کفال طلائی شور در بسته های وکیوم در صورت نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد 30 روز اعلام می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    علی، مریم، هدایتی فرد، مسعود، پورغلام، رضا، گازرانی فراهانی، شبنم، و رضایی، مینو. (1389). بررسی عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در زمان نگهداری در سردخانه. زیست شناسی جانوری، 3(2)، 25-31. SID. https://sid.ir/paper/176744/fa

    Vancouver: کپی

    علی مریم، هدایتی فرد مسعود، پورغلام رضا، گازرانی فراهانی شبنم، رضایی مینو. بررسی عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در زمان نگهداری در سردخانه. زیست شناسی جانوری[Internet]. 1389؛3(2):25-31. Available from: https://sid.ir/paper/176744/fa

    IEEE: کپی

    مریم علی، مسعود هدایتی فرد، رضا پورغلام، شبنم گازرانی فراهانی، و مینو رضایی، “بررسی عمل آوری شور و بسته بندی وکیوم بر برخی پارامترهای فساد چربی ماهی کفال طلائی (Liza aurata) در زمان نگهداری در سردخانه،” زیست شناسی جانوری، vol. 3، no. 2، pp. 25–31، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/176744/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button