مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

990
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

755
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

جداسازی و شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه گیاه زیتون و بررسی ویژگی ضد اکسیدانی عصاره های به دست آمده با تغییر شرایط استخراج

صفحات

 صفحه شروع 33 | صفحه پایان 39

چکیده

زیتون یکی از گیاهانی است که افزون بر کاربرد غذایی, ویژگی دارویی نیز دارد. این گیاه گونه های متنوعی دارد و تمام پیکره رویشی و زایشی آن, مواد موثره دارد. هدف از این مطالعه, شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه زیتون (مانزانیلا و کرونایکی) با توجه به نزدیکی ژنتیکی این دو گیاه و جداسازی ترکیبات آن به روش GC/FID و GC/MS و هم چنین ارزیابی ظرفیت ضد اکسیدانی عصاره های آنها با توجه به تغییر شرایط استخراج است. نتایج مطالعه حاضر نشان داد که اتیل استات, 2-هگزنال و n – اکتیل استات بیشترین درصد اجزای اسانس برگ گونه کرونایکی را به خود اختصاص می دهند و اجزای عمده اسانس برگ گونه مانزانیلا ژرانیل استات, پارا- سیمن و والریک اسید هستند. هم چنین تمام عصاره های این برگ ها دارای قدرت قابل توجهی برای مهار رادیکال 2 و 2 دی فنیل - 1 -پیکریل هیدرازیل هستند و این توانایی به ترتیب با افزایش قطبیت حلال مورد استفاده برای استخراج, افزایش پیدا کرده است. روش استخراج عصاره نیز تاثیر قابل توجهی بر مقدار ویژگی ضد اکسیدانی داشته است. با توجه به این نتایج به نظر می رسد که عصاره های متفاوت از این گیاه, می توانند به عنوان منبع غنی از ضد اکسیدان ها در پزشکی و صنایع وابسته مورد استفاده قرار گیرند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    آقاجانی، زهرا، کبیر، فائزه، و انگاشته واحد، علی اصغر. (1395). جداسازی و شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه گیاه زیتون و بررسی ویژگی ضد اکسیدانی عصاره های به دست آمده با تغییر شرایط استخراج. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، 10(3)، 33-39. SID. https://sid.ir/paper/180312/fa

    Vancouver: کپی

    آقاجانی زهرا، کبیر فائزه، انگاشته واحد علی اصغر. جداسازی و شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه گیاه زیتون و بررسی ویژگی ضد اکسیدانی عصاره های به دست آمده با تغییر شرایط استخراج. پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)[Internet]. 1395؛10(3):33-39. Available from: https://sid.ir/paper/180312/fa

    IEEE: کپی

    زهرا آقاجانی، فائزه کبیر، و علی اصغر انگاشته واحد، “جداسازی و شناسایی ترکیبات فرار برگ دو گونه گیاه زیتون و بررسی ویژگی ضد اکسیدانی عصاره های به دست آمده با تغییر شرایط استخراج،” پژوهش های کاربردی در شیمی (پژوهش های شیمی کاربردی)، vol. 10، no. 3، pp. 33–39، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/180312/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button