APA:
کپیدیدار، زهره. (1398). بررسی ویژگی های نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) حاصل از شیر شتر حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، 6(3 )، 185-192. SID. https://sid.ir/paper/269716/fa
Vancouver:
کپیدیدار زهره. بررسی ویژگی های نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) حاصل از شیر شتر حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5. مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی[Internet]. 1398؛6(3 ):185-192. Available from: https://sid.ir/paper/269716/fa
IEEE:
کپیزهره دیدار، “بررسی ویژگی های نوشیدنی سنتی ایرانی (دوغ) حاصل از شیر شتر حاوی لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA-5،” مجله بیوتکنولوژی غذایی کاربردی، vol. 6، no. 3 ، pp. 185–192، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/269716/fa