مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,035
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

181
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و ملاس بر عملکرد، برخی صفات تخم مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغ های تخم گذار در مرحله آخر تخم گذاری

صفحات

 صفحه شروع 799 | صفحه پایان 809

چکیده

 این آزمایش جهت مطالعه اثر استفاده از سطوح مختلف اوره به همراه ملاس در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار بر عملکرد و برخی از صفات تخم مرغ و فراسنجه های خونی در مرحله آخر تخم گذاری انجام گرفت. آزمایش به صورت فاکتوریل 3×2 شامل سه سطح اوره (0.25, 0.5 و 0.75 درصد) و دو سطح ملاس (0 و 3 درصد) در قالب طرح کاملا تصادفی با تعداد 216 قطعه مرغ تخم گذار سویه های - لاین (W-36) از سن 62 تا 74 هفتگی در 6 تیمار و 3 تکرار (با 12 قطعه مرغ در هر تکرار) انجام گردید. جیره های آزمایشی شامل: جیره (1) 0.25 درصد اوره + 0 درصد ملاس, جیره (2) حاوی 0.25 درصد اوره + 3 درصد ملاس, جیره (3) حاوی 0.5 درصد اوره + 0 درصد ملاس, جیره (4) حاوی 0.5 درصد اوره + 3 درصد ملاس, جیره (5) حاوی 0.75 درصد اوره + 0 درصد ملاس و جیره (6) حاوی 0.75 درصد اوره + 3 درصد ملاس بودند. نتایج حاصله نشان داد که استفاده از اوره به مقدار 0.5 درصد و ملاس به مقدار 3 درصد در جیره های غذایی مرغ های تخم گذار سبب بروز اختلاف معنی دار در صفات عملکردی, خصوصیات کیفی تخم مرغ نشد و تنها باعث کاهش معنی دار گلوکز خون گردید (p<0.05). استفاده از اوره و ملاس در سطوح فوق الذکر باعث کاهش مقادیر قابل توجهی از کنجاله سویای مورد استفاده در جیره های غذایی شده و موجب صرفه جویی در هزینه های تغذیه ای می شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    نریمانی راد، محمد، نوبخت، علی، و اقدم شهریار، حبیب. (1389). اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و ملاس بر عملکرد, برخی صفات تخم ‌مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغ‌ های تخم ‌گذار در مرحله‌ آخر تخم ‌گذاری. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، 4(2 (پیاپی 14))، 799-809. SID. https://sid.ir/paper/183176/fa

    Vancouver: کپی

    نریمانی راد محمد، نوبخت علی، اقدم شهریار حبیب. اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و ملاس بر عملکرد, برخی صفات تخم ‌مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغ‌ های تخم ‌گذار در مرحله‌ آخر تخم ‌گذاری. آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)[Internet]. 1389؛4(2 (پیاپی 14)):799-809. Available from: https://sid.ir/paper/183176/fa

    IEEE: کپی

    محمد نریمانی راد، علی نوبخت، و حبیب اقدم شهریار، “اثرات استفاده از سطوح مختلف اوره و ملاس بر عملکرد, برخی صفات تخم ‌مرغ و فراسنجه هایی بیوشیمیایی خون مرغ‌ های تخم ‌گذار در مرحله‌ آخر تخم ‌گذاری،” آسیب شناسی درمانگاهی دامپزشکی (دامپزشکی تبریز)، vol. 4، no. 2 (پیاپی 14)، pp. 799–809، 1389، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/183176/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی

  • ثبت نشده است.





  • بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button