مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

738
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

550
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر پرتو گاما بر روی ترکیبات شیمیایی و میکروبی خوراک جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 77 | صفحه پایان 83

چکیده

 این تحقیق به منظور تعییین اثر تابش پرتو گاما بر خوراک پایه ذرت سویا در جوجه های گوشتی انجام شد. آزمایش در قالب طرح آماری کاملا تصادفی شامل 4 تیمار و 4 تکرار انجام گرفت. هر تکرار شامل یک نمونه یک کیلوگرمی خوراک جوجه های گوشتی در مراحل آغازین (10-0 روزگی), رشد (28-11 روزگی) و پایانی (45-28 روزگی) و 4 تیمار شامل سطوح مختلف پرتو دهی 0, 6.7, 7.7 و 8.7 کیلوگری بودند.نتایج بدست آمده از آنالیز آماری نشان داد که تغییرات شیمیایی شامل میزان پراکسید, میزان چربی و فیبر خام, از لحاظ آماری معنی دار می باشند (P<0.05). ولی تغییرات پروتئین خام و میزان خاکستر معنی دار نمی باشد (P>0.05).

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    اکبری، غلامرضا، شاه حسینی، غلامرضا، و اسدی مقدم، رضا. (1387). تاثیر پرتو گاما بر روی ترکیبات شیمیایی و میکروبی خوراک جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی، -(1)، 77-83. SID. https://sid.ir/paper/186531/fa

    Vancouver: کپی

    اکبری غلامرضا، شاه حسینی غلامرضا، اسدی مقدم رضا. تاثیر پرتو گاما بر روی ترکیبات شیمیایی و میکروبی خوراک جوجه های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی[Internet]. 1387؛-(1):77-83. Available from: https://sid.ir/paper/186531/fa

    IEEE: کپی

    غلامرضا اکبری، غلامرضا شاه حسینی، و رضا اسدی مقدم، “تاثیر پرتو گاما بر روی ترکیبات شیمیایی و میکروبی خوراک جوجه های گوشتی،” دانش و پژوهش علوم دامی، vol. -، no. 1، pp. 77–83، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/186531/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button