مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,187
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

854
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک درماست

صفحات

 صفحه شروع 99 | صفحه پایان 106

چکیده

 زمینه و هدف: آفلاتوکسین ها گروه بزرگی از مایکوتوکسین ها هستند که توسط گونه های آسپرژیلوس فلاووس, پارازیتیکوس و نومیوس تولید می شوند. آفلاتوکسین M1 مشتق هیدروکسیله نوع B1 است که در شیر و محصولات لبنی یافت می شود. مهمترین اثرات سمی آفلاتوکسین ها ایجاد سرطان کبد می باشد. حضورآفلاتوکسین ها در فرآورده های لبنی نگران کننده است و مورد توجه بسیاری از متخصصین و محققان بهداشت عمومی قرار گرفته است. گزارشات نشان دهنده آن است که استفاده از روش توکسین زدایی میکروبی یکی از روش های موثر درحذف آفلاتوکسین M1 است. از آنجایی که بعضی پروبیوتیک ها به عنوان میکروارگانیسم زنده قابلیت کاهندگی آفلاتوکسین را نشان داده اند, لذا هدف از این تحقیق بررسی اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی جهت تولید یک ماست پروبیوتیکی جدید با خواص ضد آفلاتوکسینی است.مواد و روش کار: شیر آلوده شده به آفلاتوکسین M1 در غلظت های 0.75, 0.5, 0.1, 0.05 ppb به منظور اثر حذف آفلاتوکسین M1 توسط استارتر و سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی (431-Lb.casei) در 42 درجه سانتی گراد تلقیح شد. بعد از اینکوباسیون ماست حاصله سانتریفوژ شد و سوپرناتانت بدست آمده برای تعیین غلظت آفلاتوکسین باقی مانده توسط روش الایزای رقابتی تعیین گردید و نتایج توسط نرم افزار آماری 16 SPSS تحلیل شد.یافته ها: نتایج نشان داد میانگین درصد حذف آفلاتوکسین M1 توسط سویه پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی94.15 % بود. نتیجه گیری: سویه پروبیوتیکی لاکتوباسیلوس کازئی می تواند به عنوان یک روش ایمن, بدون از دست رفتن ارزش تغذیه ای برای حذف آلودگی مورد استفاده قرار گیرد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    علیداد، مرسا، محمدی ثانی، علی، و تجلی، فائزه. (1392). اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک درماست. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، 5(1)، 99-106. SID. https://sid.ir/paper/187098/fa

    Vancouver: کپی

    علیداد مرسا، محمدی ثانی علی، تجلی فائزه. اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک درماست. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی[Internet]. 1392؛5(1):99-106. Available from: https://sid.ir/paper/187098/fa

    IEEE: کپی

    مرسا علیداد، علی محمدی ثانی، و فائزه تجلی، “اثر ضد آفلاتوکسینی لاکتوباسیلوس کازئی بعنوان پروبیوتیک درماست،” مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، vol. 5، no. 1، pp. 99–106، 1392، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/187098/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button