مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,554
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

798
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

2

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط بین عوامل اجتماعی و روش های خورانش کودک با دریافت غذایی کودکان 3 تا 6 ساله

صفحات

 صفحه شروع 35 | صفحه پایان 42

چکیده

 زمینه و هدف: تغذیه در دوران کودکی از اهمیت فراوانی برخوردار است. مطالعات اخیر نشان داده اند که روش های مورد استفاده والدین در تغذیه کودک نقش مهمی در دریافت غذایی کودک دارد. هدف این مطالعه بررسی ارتباط بین عوامل اجتماعی و روش های خورانش غذا به کودک با دریافت غذایی کودک 3 تا 6 سال می باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه مقطعی تحلیلی که در سال 1389 در شهر رشت انجام گرفت, 208 مادر دارای کودک 3 تا 6 سال از مهدکودک های این شهر به صورت تصادفی خوشه ای انتخاب و وارد مطالعه شدند. به مادران دو پرسشنامه اطلاعات عمومی و جامع روش های تغذیه کودک (CFPQ) داده شد. با استفاده از CFPQ روش های تغذیه کودک از 12 جنبه مورد ارزیابی قرار گرفت. جهت جمع آوری اطلاعات مورد نیاز در مورد رژیم غذایی کودک نیز از پرسشنامه بسامد خوراک (FFQ) استفاده شد. در پایان قد و وزن مادران و کودکان شرکت کننده در مطالعه اندازه گیری شد. جهت آنالیز آماری از 16 SPSS و روش رگرسیون خطی چند طبقه ای استفاده گردید.یافته ها: بین سن, وضعیت تاهل و وضعیت اشتغال مادر, سطح تحصیلات والدین و سن و جنس کودک با دریافت غذایی کودک ارتباط معنی دار وجود داشت. همچنین استفاده مادر از روش های تشویق به تعادل و تنوع, استفاده از غذا به عنوان پاداش, مشارکت کودک در برنامه ریزی وعده های غذایی, نظارت بر مصرف میان وعده ها, الگوسازی, آموزش تغذیه, آزادی عمل کودک و محدود کردن مصرف غذا با هدف سلامتی کودک با دریافت کودک از گروه های غذایی ارتباط داشت.نتیجه گیری: نتایج این مطالعه نشان داد که عوامل اجتماعی و روش های تغذیه با دریافت غذایی کودکان مرتبط می باشد.

استنادها

ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    دعایی، سعید، کلانتری، ناصر، رشیدخانی، بهرام، غلامعلی زاده، مریم، طالقانی نژاد، سارا، و رحمانی، آیت. (1390). ارتباط بین عوامل اجتماعی و روش های خورانش کودک با دریافت غذایی کودکان 3 تا 6 ساله. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، 3(2 (پیاپی 8))، 35-42. SID. https://sid.ir/paper/187187/fa

    Vancouver: کپی

    دعایی سعید، کلانتری ناصر، رشیدخانی بهرام، غلامعلی زاده مریم، طالقانی نژاد سارا، رحمانی آیت. ارتباط بین عوامل اجتماعی و روش های خورانش کودک با دریافت غذایی کودکان 3 تا 6 ساله. مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی[Internet]. 1390؛3(2 (پیاپی 8)):35-42. Available from: https://sid.ir/paper/187187/fa

    IEEE: کپی

    سعید دعایی، ناصر کلانتری، بهرام رشیدخانی، مریم غلامعلی زاده، سارا طالقانی نژاد، و آیت رحمانی، “ارتباط بین عوامل اجتماعی و روش های خورانش کودک با دریافت غذایی کودکان 3 تا 6 ساله،” مجله دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، vol. 3، no. 2 (پیاپی 8)، pp. 35–42، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/187187/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button