مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,015
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

604
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر

صفحات

 صفحه شروع 587 | صفحه پایان 596

چکیده

 زمینه: عوامل متعددی بر الگوی دریافت غذا در بچه ها تاثیر می گذارند که برخی آشکار و برخی مبهم هستند. علائق و نفرت های غذایی در سال های اول زندگی شکل می گیرد. هدف از این مطالعه تعیین الگوی غذایی و عوامل موثر بر آن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر می باشد.مواد و روش ها: این مطالعه توصیفی و مقطعی روی 191 کودک بدو ورود به مدرسه (6 ساله) که به روش نمونه گیری تصادفی ساده انتخاب شدند, انجام شد. اطلاعات با استفاده از پرسشنامه بسامد خوراک یا FFQ جمع آوری و با استفاده از جدول تعداد و اندازه واحدهای مورد نیاز روزانه از گروه های غذایی برای کودکان و نوجوانان و با نرم افزارSPSS  ویرایش 16 و آزمون های آماری تی تست و آنوا تحلیل گردید.یافته ها: فراوانی مصرف شیر 41.9 درصد روزانه, 40.9 درصد هفتگی, 12.6 درصد بندرت بوده است. فراوانی مصرف ماهی 1.6 درصد روزانه, 71.7 درصد هفتگی, 16.8 درصد بندرت, فراوانی مصرف مرغ 1 درصد روزانه, 83.4 درصد هفتگی 9.9 درصد بندرت, فراوانی مصرف میوه 96.6 درصد روزانه, 22 درصد هفتگی, 7.3 درصد بندرت می باشد. بین بسامد مصرف لبنیات, سالاد, میوه, آب میوه, مرغ, تخم مرغ و شغل پدر و تحصیلات پدر و مادر ارتباط معنی دار مشاهده شد (P<0.05).نتیجه گیری: وضعیت مصرف گروه های غذایی لبنیات, گوشت ها, سبزی ها, غلات نامطلوب و مصرف گروه غذایی میوه مطلوب بود. لزوم تقویت آموزش های ارائه شده از طریق صدا و سیما, مدارس و مراکز بهداشتی درمانی و خانه های بهداشت پیشنهاد می گردد.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

نظری، فریده، شعرا، رویا، و جهان پور، فائزه. (1394). الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر. طب جنوب، 18(3)، 587-596. SID. https://sid.ir/paper/33575/fa

Vancouver: کپی

نظری فریده، شعرا رویا، جهان پور فائزه. الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر. طب جنوب[Internet]. 1394؛18(3):587-596. Available from: https://sid.ir/paper/33575/fa

IEEE: کپی

فریده نظری، رویا شعرا، و فائزه جهان پور، “الگوی غذایی و عوامل موثر برآن در کودکان بدو ورود به مدرسه در شهرستان بوشهر،” طب جنوب، vol. 18، no. 3، pp. 587–596، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/33575/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button