مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,968
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,507
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه

صفحات

 صفحه شروع 34 | صفحه پایان 39

چکیده

کیوی یکی از محصولات باغی است که میوه آن می بایستی حداکثر 48-24 ساعت پس از برداشت به سردخانه انتقال داده شود. میوه کیوی نیز مانند بسیاری از محصولات باغی در زمان انبارداری در سردخانه به برخی از قارچ ها آلوده می شود و بیماری های انباری یکی از مشکلات عمده آن می باشد. طبق بررسی های به عمل آمده کپک خاکستری ناشی از Botrytis cinerea  مهمترین بیماری انباری کیوی در دنیا می باشد. به منظور شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی پس از برداشت میوه هر هفته از انبارها و سردخانه های مختلف نمونه برداری  شد و در آزمایشگاه باکشت نمونه ها روی محیط غذایی PDA عوامل بیماری زای زیرخالص سازی و با استفاده از کلیدهای معتبر شناسایی شدند.Botrytis cinerea, Alternaria alternata, P. digitatum, Penicillium italicum و Mucor sp.آزمون بیماریزایی قارچ های بوتریتیس, پنیسلیوم در دمای 5 و 20 درجه و آلترناریا در 20 درجه سانتیگراد با سوسپانسیون اسپور مثبت بود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    طاهری، حسین، ارشاد، جعفر، و فیفایی، رضا. (1387). شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه. پژوهش و سازندگی، 21(4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی)، 34-39. SID. https://sid.ir/paper/18812/fa

    Vancouver: کپی

    طاهری حسین، ارشاد جعفر، فیفایی رضا. شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه. پژوهش و سازندگی[Internet]. 1387؛21(4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی):34-39. Available from: https://sid.ir/paper/18812/fa

    IEEE: کپی

    حسین طاهری، جعفر ارشاد، و رضا فیفایی، “شناسایی عوامل پوسیدگی قارچی میوه کیوی در سردخانه،” پژوهش و سازندگی، vol. 21، no. 4 (پی آیند 81) در امور زراعت و باغبانی، pp. 34–39، 1387، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/18812/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button