APA:
کپیصمدانیان، فاطمه، یاحی، محمود، حسن زاده، اکبر، انتظاری، محمدحسن، موهبت، لیلی، و مومن بیک، فریبرز. (1393). مقایسه میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود در انواع برنج مصرفی در شهر اصفهان در سال 1391. تحقیقات نظام سلامت، 10(2)، 286-294. SID. https://sid.ir/paper/192594/fa
Vancouver:
کپیصمدانیان فاطمه، یاحی محمود، حسن زاده اکبر، انتظاری محمدحسن، موهبت لیلی، مومن بیک فریبرز. مقایسه میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود در انواع برنج مصرفی در شهر اصفهان در سال 1391. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1393؛10(2):286-294. Available from: https://sid.ir/paper/192594/fa
IEEE:
کپیفاطمه صمدانیان، محمود یاحی، اکبر حسن زاده، محمدحسن انتظاری، لیلی موهبت، و فریبرز مومن بیک، “مقایسه میزان اسیدهای آمینه ضروری موجود در انواع برنج مصرفی در شهر اصفهان در سال 1391،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 10، no. 2، pp. 286–294، 1393، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192594/fa