مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

593
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

641
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال 1385

صفحات

 صفحه شروع 163 | صفحه پایان 169

چکیده

 مقدمه: نان عمده ترین غذا در تامین انرژی دریافتی روزانه در ایران می باشد. فیتات ترکیب موجود در نان است که با مواد معدنی ایجاد رسوب می کند و این عناصر را در دستگاه گوارش غیرقابل جذب می کند. این مطالعه با هدف بررسی مقدار فیتات در انواع نان در شهر اصفهان صورت گرفته است.روش ها: نان های مورد آزمایش از 6 نوع نان شامل نان کامل (سبوس دار), نان سنگک, نان بربری, نان کمباینی و نان تافتون و نان ماشینی بودند. نمونه های نان از نانوایی های سطح شهر اصفهان به صورت نمونه گیری تصادفی تهیه شدند. مقدار فیتات به روش Early & Beturk اندازه گیری شد.یافته ها: نان سنگک, سبوس دار, کمباینی, تنوری, بربری و ماشینی به ترتیب بیشترین تا کمترین مقدار مقدار فیتات را داشتند.نتیجه گیری: درصد سبوس در آرد مصرف شده برای پخت نان, مقدار مصرف خمیر مایه, مقدار جوش شیرین اضافه شده به خمیر و مدت زمان استراحت خمیر مواردی هستند که در میزان باقی ماندن اسید فیتات در نان پس از پخت تاثیر گذارند.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    نوریان، مژگان ، شکل آبادی، الهام، اشرفی، مریم، یاحی، محمود، پورخلیلی، آذین، و خواجه، محمدرضا. (1394). بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال 1385. تحقیقات نظام سلامت، 11(1)، 163-169. SID. https://sid.ir/paper/192606/fa

    Vancouver: کپی

    نوریان مژگان ، شکل آبادی الهام، اشرفی مریم، یاحی محمود، پورخلیلی آذین، خواجه محمدرضا. بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال 1385. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1394؛11(1):163-169. Available from: https://sid.ir/paper/192606/fa

    IEEE: کپی

    مژگان نوریان، الهام شکل آبادی، مریم اشرفی، محمود یاحی، آذین پورخلیلی، و محمدرضا خواجه، “بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال 1385،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 11، no. 1، pp. 163–169، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192606/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button