مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

629
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

548
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تغییرات 10 ساله در شاخص تاثیر مجلات تغذیه در دنیا

صفحات

 صفحه شروع 53 | صفحه پایان 60

چکیده

 مقدمه: هدف از این مطالعه, بررسی شاخص تاثیر و ارجاعات کل مجلات تغذیه ای ثبت شده در ISI (Institute of scientific information) در 10 سال گذشته بود.روش ها: جهت انجام این مطالعه گذشته نگر, داده های مورد نیاز مربوط به شاخص تاثیر و تعداد ارجاعات مقالات درج شده در مجلات تغذیه و رژیم درمانی ثبت شده در ISI در طی 10 سال گذشته جمع آوری شده. در این مطالعه 5 نمونه از مجلات دسته تغذیه و رژیم درمانی ISI که از شاخص تاثیر بالایی برخوردار بودند AJCN] (American journal of clinical nutrition), J NUTR (Journal of nutrition), INT J OBESITY (International journal of obesity), ANNU REV NUTR (Annual reviews in nutrition) و PROG LIPID RES (Progress in lipid research)[, مورد آنالیز قرار گرفتند.یافته ها: 5 مجله انتخابی و مورد بررسی در این مطالعه در 10 سال گذشته (از سال 1999 تا سال 2008) جزء 10 مجله اول ثبت شده در ISI در دسته مجلات تغذیه و رژیم درمانی بودند. بیشتر مجلات انتخابی از روند صعودی شاخص تاثیر و البته همراه با نوساناتی در برخی از موارد در این دوره 10 ساله برخوردار بودند. مجله Am J Clin Nutr به طور ثابتی از بالاترین میزان استنادات کل برخوردار بود.نتیجه گیری: شاخص تاثیر معیاری مناسب جهت مقایسه و بررسی کیفیت مجلات تغذیه ای و البته بررسی عملکرد پژوهشی محققین در مجلات مربوط به این رشته است.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جانی، نرگس، حسن زاده کشتلی، عمار، کبیری، پیام، صراف زادگان، نضال، و اسماعیل زاده، احمد. (1390). تغییرات 10 ساله در شاخص تاثیر مجلات تغذیه در دنیا. تحقیقات نظام سلامت، 7(1)، 53-60. SID. https://sid.ir/paper/192751/fa

    Vancouver: کپی

    جانی نرگس، حسن زاده کشتلی عمار، کبیری پیام، صراف زادگان نضال، اسماعیل زاده احمد. تغییرات 10 ساله در شاخص تاثیر مجلات تغذیه در دنیا. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1390؛7(1):53-60. Available from: https://sid.ir/paper/192751/fa

    IEEE: کپی

    نرگس جانی، عمار حسن زاده کشتلی، پیام کبیری، نضال صراف زادگان، و احمد اسماعیل زاده، “تغییرات 10 ساله در شاخص تاثیر مجلات تغذیه در دنیا،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 7، no. 1، pp. 53–60، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192751/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button