مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

902
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

627
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

ارتباط مصرف نوشیدنی های شیرین با خطر ابتلا به سرطان: مروری بر مطالعات پیشین

صفحات

 صفحه شروع 149 | صفحه پایان 156

چکیده

 مقدمه: امروزه سرطان به عنوان یک مشکل عمده سلامت و یکی از علل اصلی مرگ و میر در جهان مطرح است. شیوه زندگی و عادات غذایی, از علل عمده افزایش سرطان می باشد. نوشیدنی های شیرین با توجه به اثراتشان بر هایپر گلیسمی, هایپر انسولینمی, کاهش حساسیت انسولینی و چاقی و ارتباط احتمالی آنها با سرطان, مورد توجه محققین قرار گرفته اند. با توجه به عدم وجود مطالعه مروری در زمینه ارتباط بین مصرف نوشیدنی های شیرین و خطر ابتلا به سرطان, هدف مطالعه حاضر بررسی این ارتباط بود.روش ها: به منظور بررسی مطالعات انجام شده در زمینه ارتباط مصرف نوشیدنی های شیرین و ابتلا به سرطان, از جستجو در PubMed و Scirus استفاده شد.یافته ها: در اغلب مطالعات آینده نگر انجام شده, ارتباط یا ارتباط معنی دار بین مصرف نوشیدنی های شیرین و خطر ابتلا به سرطان مشاهده نشد. در حالی که در اغلب مطالعات مورد شاهدی, مصرف نوشیدنی های شیرین با افزایش خطر نسبی ابتلا به سرطان همراه بود. در یک مطالعه حیوانی نیز مصرف کولا با افزایش بروز آدنومای پانکراس همراه بود.نتیجه گیری: بر پایه یافته های حاصل از مطالعات انجام شده, به نظر می رسد که مصرف نوشیدنی های شیرین به دلیل محتوای بالای کالری و قند ساده ممکن است موجب افزایش وزن, چاقی و مقاومت انسولینی در افراد گردد و احتمال خطر ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    میرآقاجانی، مریم سادات، و اسماعیل زاده، احمد. (1390). ارتباط مصرف نوشیدنی‌ های شیرین با خطر ابتلا به سرطان: مروری بر مطالعات پیشین. تحقیقات نظام سلامت، 7(2)، 149-156. SID. https://sid.ir/paper/192791/fa

    Vancouver: کپی

    میرآقاجانی مریم سادات، اسماعیل زاده احمد. ارتباط مصرف نوشیدنی‌ های شیرین با خطر ابتلا به سرطان: مروری بر مطالعات پیشین. تحقیقات نظام سلامت[Internet]. 1390؛7(2):149-156. Available from: https://sid.ir/paper/192791/fa

    IEEE: کپی

    مریم سادات میرآقاجانی، و احمد اسماعیل زاده، “ارتباط مصرف نوشیدنی‌ های شیرین با خطر ابتلا به سرطان: مروری بر مطالعات پیشین،” تحقیقات نظام سلامت، vol. 7، no. 2، pp. 149–156، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/192791/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button