مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

404
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

556
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد، ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی

صفحات

 صفحه شروع 463 | صفحه پایان 471

چکیده

 این آزمایش به مدت 42 روز با استفاده از 240 قطعه جوجه ی گوشتی یک روزه ی سویه ی راس 308, در قالب آزمون فاکتوریل 2×3 با سه سطح پروتئین (پایین, متوسط و بالا) و دو سطح نانو یاور (حاوی نانویاور و بدون آن) با شش تیمار و چهار تکرار و ده قطعه جوجه در هر تکرار در قالب یک طرح کامل تصادفی انجام شد. اثرگذاری اصلی سطح پروتئین جیره در دوره ی آغازین و رشد بر خوراک مصرفی معنی دار بود (05/0P<). در رابطه با افزایش وزن روزانه نیز تنها اثرگذاری اصلی سطح پروتئین جیره در دوره ی آغازین, رشد و کل دوره معنی دار شد (01/0P<). در مورد ضریب تبدیل خوراک هم تنها اثرگذاری اصلی سطح پروتئین جیره در دوره ی آغازین معنی دار بود (01/0P<). اثر اصلی سطح پروتئین جیره برای وزن نسبی (درصد از وزن زنده) لاشه, ران, میزان چربی حفره ی شکمی و بورس معنی دار بود (05/0P<). از نظر عیار پادتن (تیتر آنتی بادی) علیه SRBC, در 28 روزگی اثر اصلی سطح پروتئین جیره و نانو یاور بر عیار پادتن تام, IgG و IgM معنی دار بود (05/0P<). سامانة ایمنی یاخته ای در پاسخ به تزریق PHA-P تحت تأثیر تیمارها قرار نگرفت. به عنوان نتیجه گیری کلی, جیره های با سطوح بالای پروتئین توان بیشتری را به منظور بهبود عملکرد تولیدی و ایمنی جوجه ها در مقایسه با جیره های با سطوح متوسط و پایین از خود نشان دادند. افزون بر این, وجود نانو یاور منجر به تحریک پاسخ ایمنی هومورال جوجه های گوشتی شد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عزیزعلی آبادی، فاطمه، درمانی کوهی، حسن، و محمدی، مهرداد. (1395). تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(3 )، 463-471. SID. https://sid.ir/paper/193545/fa

    Vancouver: کپی

    عزیزعلی آبادی فاطمه، درمانی کوهی حسن، محمدی مهرداد. تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):463-471. Available from: https://sid.ir/paper/193545/fa

    IEEE: کپی

    فاطمه عزیزعلی آبادی، حسن درمانی کوهی، و مهرداد محمدی، “تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 463–471، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193545/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button