APA:
کپیعزیزعلی آبادی، فاطمه، درمانی کوهی، حسن، و محمدی، مهرداد. (1395). تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، 47(3 )، 463-471. SID. https://sid.ir/paper/193545/fa
Vancouver:
کپیعزیزعلی آبادی فاطمه، درمانی کوهی حسن، محمدی مهرداد. تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی. علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)[Internet]. 1395؛47(3 ):463-471. Available from: https://sid.ir/paper/193545/fa
IEEE:
کپیفاطمه عزیزعلی آبادی، حسن درمانی کوهی، و مهرداد محمدی، “تأثیر سطوح مختلف پروتئین جیره و نانویاور (نانوادجوانت) بر عملکرد, ویژگی های لاشه و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی،” علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)، vol. 47، no. 3 ، pp. 463–471، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193545/fa