مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

2,118
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

819
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار

صفحات

 صفحه شروع 175 | صفحه پایان 180

چکیده

 مقدمه و هدف: همیشه بهار (Calendula officinalis L.) گیاهی علفی, یک ساله و متعلق به خانواده ستاره آسا می باشد. این گیاه از جمله گیاهان دارویی ارزشمند است که علاوه بر خاصیت دارویی جنبه زینتی نیز دارد. به منظور بررسی اثر مقادیر مختلف سالیسیلیک اسید و جاسمونیک اسید بر خاصیت فیتوشیمیایی گل همیشه بهار تحقیق حاضر انجام شد.روش تحقیق: مطالعه حاضر در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در سال 1390 در شرایط مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد انجام گرفت. تیمارهای سالیسیلیک اسید در چهار سطح (1- 10 -20 و 40 میلی مول), جاسمونیک اسید در سه سطح (50- 100 و 200 میلی لیتر) به همراه شاهد (محلول پاشی آب مقطر) و تیمار محلول استون به عنوان حلال جاسمونیک و سالیسیلیک اسید مورد مطالعه و ارزیابی قرار گرفتند. میزان فنل کل, کارتنوئیدها و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار تعیین شد.نتایج و بحث: اثرات تیمارهای محلول پاشی اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان کارتنوئید و میزان پلی فنل در عصاره گل همیشه بهار در سطح احتمال 1 درصد و بر میزان فلانوئید کل در سطح 5 درصد معنی داری بودند.توصیه کاربردی/صنعتی: با توجه به نتایج حاصل از تحقیق حاضر مشخص شد که محلول پاشی تنظیم کننده های رشد به ویژه اسید جاسمونیک ممکن است سبب تغییرات ماده موثره در گل همیشه بهار شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    قاسمی پیربلوطی، عبداله، موسوی هریس، سیدعباس، تیرگیر، فرهنگ، و حامدی، بهزاد. (1391). اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار. داروهای گیاهی، 3(3)، 175-180. SID. https://sid.ir/paper/193793/fa

    Vancouver: کپی

    قاسمی پیربلوطی عبداله، موسوی هریس سیدعباس، تیرگیر فرهنگ، حامدی بهزاد. اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار. داروهای گیاهی[Internet]. 1391؛3(3):175-180. Available from: https://sid.ir/paper/193793/fa

    IEEE: کپی

    عبداله قاسمی پیربلوطی، سیدعباس موسوی هریس، فرهنگ تیرگیر، و بهزاد حامدی، “اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار،” داروهای گیاهی، vol. 3، no. 3، pp. 175–180، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193793/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button