APA:
کپیقاسمی پیربلوطی، عبداله، موسوی هریس، سیدعباس، تیرگیر، فرهنگ، و حامدی، بهزاد. (1391). اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار. داروهای گیاهی، 3(3)، 175-180. SID. https://sid.ir/paper/193793/fa
Vancouver:
کپیقاسمی پیربلوطی عبداله، موسوی هریس سیدعباس، تیرگیر فرهنگ، حامدی بهزاد. اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار. داروهای گیاهی[Internet]. 1391؛3(3):175-180. Available from: https://sid.ir/paper/193793/fa
IEEE:
کپیعبداله قاسمی پیربلوطی، سیدعباس موسوی هریس، فرهنگ تیرگیر، و بهزاد حامدی، “اثر اسید جاسمونیک و سالیسیلیک بر میزان ترکیبات فنلی و فلاونوئیدها در عصاره گل همیشه بهار،” داروهای گیاهی، vol. 3، no. 3، pp. 175–180، 1391، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/193793/fa