مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

3,497
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

1,401
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

برچسب گذاری مواد غذایی «تراریخته» و حقوق مصرف کنندگان

صفحات

 صفحه شروع 115 | صفحه پایان 129

چکیده

 حضور مواد غذایی تراریخته در بازار مصرف از دهه 90 میلادی آغاز شده است. شایع ترین محصولات تراریخته سویا, ذرت, پنبه و کانولا هستند و مهمترین دست کاری ژنتیکی مقاومت آنها در برابر علف کش ها و آفات گیاهی است. نگرانی درباره ایمنی این مواد غذایی منجر به ایجاد اقداماتی در زمینه برچسب گذاری آنها گردید. از 1997 م. تاکنون طبق مصوبات اتحادیه اروپا نحوه برچسب گذاری محصولات تراریخته تعیین شده است. اغلب موافقان این امر, داشتن اطلاع کافی نسبت به ویژگی های غذای مصرفی را حق مصرف کننده می دانند در حالی که مخالفان معتقدند برچسب گذاری هزینه بر است و نهایتا منجر به رد محصول از طرف مصرف کننده می گردد. این مقاله درصدد است به جنبه های گوناگون برچسب گذاری مواد غذایی تراریخته بپردازد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    مهدی زاده، مهرانگیز، آل بویه، محمود، رستگار، حسین، و ربیعی، مریم. (1390). برچسب ‌گذاری مواد غذایی «تراریخته» و حقوق مصرف کنندگان. حقوق پزشکی، 5(16)، 115-129. SID. https://sid.ir/paper/195277/fa

    Vancouver: کپی

    مهدی زاده مهرانگیز، آل بویه محمود، رستگار حسین، ربیعی مریم. برچسب ‌گذاری مواد غذایی «تراریخته» و حقوق مصرف کنندگان. حقوق پزشکی[Internet]. 1390؛5(16):115-129. Available from: https://sid.ir/paper/195277/fa

    IEEE: کپی

    مهرانگیز مهدی زاده، محمود آل بویه، حسین رستگار، و مریم ربیعی، “برچسب ‌گذاری مواد غذایی «تراریخته» و حقوق مصرف کنندگان،” حقوق پزشکی، vol. 5، no. 16، pp. 115–129، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/195277/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button