مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

720
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

507
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

1

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

اثر شرایط مختلف شستشو بر ترکیب شیمیایی و خواص تولید ژل سوریمی کیلکای آنچوی (Clupeonella engraulformis)

صفحات

 صفحه شروع 84 | صفحه پایان 92

چکیده

 اثر دفعات (1, 2 و 3 دفعه) و زمان های شستشو (5, 10 و 15 دقیقه) با آب خالص و شستشوی قلیایی- نمکی حاوی 0.15% نمک طعام و 0.2% بی کربنات سدیم بر ترکیب متشکله و خواص تولید ژل سوریمی کیلکای آنچوی (Clupeonella engraulformis) برای تعیین بهترین روش تولید سوریمی, ارزیابی شد. شستشوی قلیایی- نمکی با صرف دفعات کمتر و زمان های کوتاه تر موجب افزایش بیشتر میزان پروتئین و کاهش چربی در وزن خشک و بهبود تنش بر شی و قابلیت تا شدن ژل سوریمی گردید. ولی بهبود کرنش برشی ژل سوریمی های تولیدی توسط دو نوع شستشوی ذکر شده تفاوت معنی داری نداشت. در نظر گرفتن مجموع عوامل کیفی مشخص می کنند که 2 بار شستشو با نسبت آب به گوشت 1:5 و مدت زمان 15 دقیقه که مرحله اول آن توسط محلول قلیایی- نمکی حاوی 0.2% بی کربنات سدیم و 0.15% نمک طعام انجام گیرد. موجب تولید سوریمی با خواص کاری مطلوب تری از میان 18 تیمار مختلف در نظر گرفته شده می گردد. مقایسه بین گوشت چرخ شده و سوریمی تولیدی به روش منتخب نشان داد که فرآیند تولید سوریمی موجب 9% افزایش در غلظت اسیدهای آمینه ضروری گردید.

استنادها

ارجاعات

استناددهی

APA: کپی

شعبان پور، بهاره، شعبانی، علی، معینی، سهراب، حامدی، منوچهر، و پورکبیره، ملیحه. (1385). اثر شرایط مختلف شستشو بر ترکیب شیمیایی و خواص تولید ژل سوریمی کیلکای آنچوی (Clupeonella engraulformis). پژوهش و سازندگی، 19(3 (پی آیند 72) در امور دام و آبزیان)، 84-92. SID. https://sid.ir/paper/19750/fa

Vancouver: کپی

شعبان پور بهاره، شعبانی علی، معینی سهراب، حامدی منوچهر، پورکبیره ملیحه. اثر شرایط مختلف شستشو بر ترکیب شیمیایی و خواص تولید ژل سوریمی کیلکای آنچوی (Clupeonella engraulformis). پژوهش و سازندگی[Internet]. 1385؛19(3 (پی آیند 72) در امور دام و آبزیان):84-92. Available from: https://sid.ir/paper/19750/fa

IEEE: کپی

بهاره شعبان پور، علی شعبانی، سهراب معینی، منوچهر حامدی، و ملیحه پورکبیره، “اثر شرایط مختلف شستشو بر ترکیب شیمیایی و خواص تولید ژل سوریمی کیلکای آنچوی (Clupeonella engraulformis)،” پژوهش و سازندگی، vol. 19، no. 3 (پی آیند 72) در امور دام و آبزیان، pp. 84–92، 1385، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/19750/fa

مقالات مرتبط نشریه ای

مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا