Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

703
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

718
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر عصاره های الکلی و آبی گونه هایی از جنس بارهنگ در سنین 2- 3 و 5 ماهگی روی میکروارگانیسم های مختلف

صفحات

 صفحه شروع 1 | صفحه پایان 9

چکیده

 عصاره الکلی و آبی 4 گونه از جنس بارهنگ در سنین 2, 3 و 5 ماهگی گیاه روی 3 سوش باکتری و یک قارچ مورد بررسی قرار گرفت. هیچ کدام از عصاره ها به طور کامل باعث مهار رشد میکروارگانیسم ها نشد, ولی عصاره الکلی گونه هایی مانندP. major ,P. lanceolata  وP. amplexicaulis  در سن 5 ماهگی و با غلظت 1000 میکروگرم در میلی لیتر روی رشد st. aureus اثر مهاری متوسطی نشان داد و P. major اثر بازدارندگی بهتری در هر 3 سن روی C. albicans نسبت به سایر گونه های بارهنگ نشان داد. عصاره آبی هر 4 گونه جنس بارهنگ در تمام سنین و در غلظتهای 125-1000 میکروگرم در میلی لیتر روی 3 سوش باکتری بدون تاثیر بود و اثر مهاری خیلی ضعیفی روی C. albicans نشان داد. به طور کلی عصاره های الکلی نسبت به عصاره های آبی تاثیر مهاری بهتری نشان دادند و تاثیر گونه های گیاهی 5 ماهه نسبت به 2 و 3 ماهه روی مهار رشد میکروارگانیسم ها بهتر بود.برای هیچ کدام از عصاره ها حداقل غلظت مهاری یا (MIC) Minimum Inhibitory Concentration کامل به دست نیامد. ولی عصاره برخی نمونه ها 80% غلظت مهاری را نشان داد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    جمشیدی، آمنه، حاجتی، مرضیه، و بخشی خانیکی، غلامرضا. (1386). تاثیر عصاره های الکلی و آبی گونه هایی از جنس بارهنگ در سنین 2- 3 و 5 ماهگی روی میکروارگانیسم های مختلف. پیک نور علوم، 1(4)، 1-9. SID. https://sid.ir/paper/203517/fa

    Vancouver: کپی

    جمشیدی آمنه، حاجتی مرضیه، بخشی خانیکی غلامرضا. تاثیر عصاره های الکلی و آبی گونه هایی از جنس بارهنگ در سنین 2- 3 و 5 ماهگی روی میکروارگانیسم های مختلف. پیک نور علوم[Internet]. 1386؛1(4):1-9. Available from: https://sid.ir/paper/203517/fa

    IEEE: کپی

    آمنه جمشیدی، مرضیه حاجتی، و غلامرضا بخشی خانیکی، “تاثیر عصاره های الکلی و آبی گونه هایی از جنس بارهنگ در سنین 2- 3 و 5 ماهگی روی میکروارگانیسم های مختلف،” پیک نور علوم، vol. 1، no. 4، pp. 1–9، 1386، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203517/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا