APA:
کپیحاتمی، حمیرا، و دهقان، غلامرضا. (1394). تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 5(4)، 534-541. SID. https://sid.ir/paper/203870/fa
Vancouver:
کپیحاتمی حمیرا، دهقان غلامرضا. تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1394؛5(4):534-541. Available from: https://sid.ir/paper/203870/fa
IEEE:
کپیحمیرا حاتمی، و غلامرضا دهقان، “تاثیر عصاره اتانولی زعفران (.Crocus sativus L) بر بهبود پارامترهای حافظه فضایی در مدل تجربی پارکینسون در رت های نر،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 5، no. 4، pp. 534–541، 1394، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203870/fa