APA:
کپیاسماعیلی ساری، عباس، عبداله زاده، اسماعیل، جورابیان شوشتری، شریف، و قاسم پوری، سیدمحمود. (1390). تعیین حد مجاز مصرف ماهی از نظر ترکیبات جیوه. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، 1(2)، 24-31. SID. https://sid.ir/paper/203933/fa
Vancouver:
کپیاسماعیلی ساری عباس، عبداله زاده اسماعیل، جورابیان شوشتری شریف، قاسم پوری سیدمحمود. تعیین حد مجاز مصرف ماهی از نظر ترکیبات جیوه. مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)[Internet]. 1390؛1(2):24-31. Available from: https://sid.ir/paper/203933/fa
IEEE:
کپیعباس اسماعیلی ساری، اسماعیل عبداله زاده، شریف جورابیان شوشتری، و سیدمحمود قاسم پوری، “تعیین حد مجاز مصرف ماهی از نظر ترکیبات جیوه،” مجله دانشگاه علوم پزشکی فسا (Journal of Advanced Biomedical Sciences)، vol. 1، no. 2، pp. 24–31، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/203933/fa