Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

415
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

478
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تأثیر افزودن ویتامینC به آب در یک سازگان توأم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی

صفحات

 صفحه شروع 237 | صفحه پایان 244

چکیده

 به منظور بررسی اثر افزودن ویتامین C به آب و تاثیر آن بر شاخص های رشد و ایمنی در قزل-آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو(Lactuca sativa), در یک سازگان توأم ماهی و گیاه, تعداد 90 قطعه ماهی قزل آلای رنگین کمان 1/5± 45/00 گرمی و 260 عدد نشا کاهو به شکل کاملاً تصادفی به 9 واحد آزمایشی وارد شدند. تیمارها تحت تأثیر 0, 15 و 30 میلی گرم در لیتر ویتامین C به مدت 60 روز قرار گرفتند. درصد افزایش وزن و نرخ رشد ویژه, نرخ تبدیل غذایی و نرخ کارایی پروتئین در تیمار 30 میلی گرم ویتامین C, اختلاف معنی داری را در انتهای دوره آزمایش در مقایسه با سایر تیمار ها نشان داد (0/05>P). شاخص های رشد گیاه کاهو از قبیل طول برگ, عرض برگ, طول بوته, وزن تر بوته, وزن خشک بوته, طول ریشه و وزن خشک ریشه در بین تیمار ها فاقد تفاوت معنی دار بود (0/05P). اندازه-گیری شاخص های بیوشیمیایی خون ماهی نیز نشان داد با افزایش سطح 15 میلی گرم ویتامین C در هر لیتر, بیش ترین غلظت متوسط هموگلوبین داخل گلبول قرمز (MCHC) به مقدار 0/73± 34/13 گرم بر دسی لیتر خون ماهی را نشان می دهد که این مقدارنسبت به تیمارهای دیگر معنی دار بود. سایر شاخص های خونی از قبیل هماتوکریت (Hct), حجم متوسط گلبولی (MCV), هموگلوبین (HGB), تعداد گلبول های قرمز (RBC) و میانگین هموگلوبین گلبولی (MCH) فاقد تفاوت معنی دار بودند (0/05

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    سلمرودی، عرفان، رفیعی، غلامرضا، و رضایی توابع، کامران. (1399). تأثیر افزودن ویتامینC به آب در یک سازگان توأم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی. محیط زیست جانوری، 12(1 )، 237-244. SID. https://sid.ir/paper/206692/fa

    Vancouver: کپی

    سلمرودی عرفان، رفیعی غلامرضا، رضایی توابع کامران. تأثیر افزودن ویتامینC به آب در یک سازگان توأم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی. محیط زیست جانوری[Internet]. 1399؛12(1 ):237-244. Available from: https://sid.ir/paper/206692/fa

    IEEE: کپی

    عرفان سلمرودی، غلامرضا رفیعی، و کامران رضایی توابع، “تأثیر افزودن ویتامینC به آب در یک سازگان توأم ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) و گیاه کاهو (Lactuca sativa) و بررسی عملکردی رشد گیاه و ماهی،” محیط زیست جانوری، vol. 12، no. 1 ، pp. 237–244، 1399، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/206692/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا