Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,643
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

0
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان

صفحات

 صفحه شروع 0 | صفحه پایان 0

چکیده

 مقدمه: یادگیری, فرآیند ذهنی مهمی است که از عوامل بیرونی و درونی متعددی تاثیر می پذیرد و یکی از این عوامل تغذیه است. در این پژوهش تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی بررسی گردیده است.روش ها: این مطالعه نیمه تجربی بر روی 26 نفر دانشجوی پسر سالم انجام شد. شرکت کنندگان در طول ترم تابستانی به دو گروه تغذیه با رژیم غذایی گرم و تغذیه با رژیم غذایی سرد تقسیم شدند. دانشجویان به طور همزمان و با یک استاد که از نحوه توزیع دانشجویان در گروه ها اطلاعی نداشت, 3 واحد درس زبان انگلیسی عمومی را در شرایط یکسان آموزش دیدند. در پایان ترم نمرات این درس از استاد مربوطه اخذ و داده ها در نرم افزار آنالیز آماری SPSS نسخه 11.5 وارد گردید و مورد تجزیه و تحلیل آماری قرار گرفت.یافته ها: دو گروه مورد مطالعه از لحاظ دانشگاه محل تحصیل, ترم تحصیلی, مقطع تحصیلی و منطقه آزمون در کنکور سراسری با یکدیگر تفاوتی نداشتند (P<0.05). همچنین بین نمره قبولی در کنکور سراسری, نمره درس زبان تقویتی و میانگین کل واحدهای گذرانده شده دو گروه اختلاف معنی داری مشاهده نشد (P<0.05). مطالعه حاضر نشان داد اگر چه پس از تغذیه با غذاهای گرم یا سرد در طول ترم تابستانی میانگین نمرات درس زبان انگلیسی عمومی دانشجویان گروه گرم بیشتر از گروه سرد است, ولی اختلاف بین دو گروه از لحاظ آماری معنی دار نمی باشد (P<.05).نتیجه گیری: یافته های مطالعه حاضر نشان می دهد که ماهیت سردی و گرمی غذا بر میزان یادگیری دانشجویان در فراگیری درس زبان انگلیسی عمومی تاثیر نداشته است, اما به نظر می رسد برای رسیدن به قطعیت بیشتر در این موضوع نیاز به مطالعات بیشتر و با حجم نمونه بیشتر باشد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عطاردی، علیرضا، کیان مهر، مجتبی، عباس نژاد، عباسعلی، معصوم زاده، محمد، و راسخی، حمید. (1390). تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان. طب سنتی اسلام و ایران، 2(3 (پیاپی 7))، 0-0. SID. https://sid.ir/paper/208049/fa

    Vancouver: کپی

    عطاردی علیرضا، کیان مهر مجتبی، عباس نژاد عباسعلی، معصوم زاده محمد، راسخی حمید. تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان. طب سنتی اسلام و ایران[Internet]. 1390؛2(3 (پیاپی 7)):0-0. Available from: https://sid.ir/paper/208049/fa

    IEEE: کپی

    علیرضا عطاردی، مجتبی کیان مهر، عباسعلی عباس نژاد، محمد معصوم زاده، و حمید راسخی، “تاثیر غذاهای با طبیعت سرد و گرم بر میزان یادگیری دانشجویان،” طب سنتی اسلام و ایران، vol. 2، no. 3 (پیاپی 7)، pp. 0–0، 1390، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208049/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    مرکز اطلاعات علمی SID
    strs
    دانشگاه امام حسین
    بنیاد ملی بازیهای رایانه ای
    کلید پژوه
    ایران سرچ
    ایران سرچ
    فایل موجود نیست.
    بازگشت به بالا