مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,187
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

719
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

رابطه ی مزاج با مهارت های ارتباطی در دانشجویان دانشکده ی پرستاری و مامایی شهر بوشهر

صفحات

 صفحه شروع 297 | صفحه پایان 307

چکیده

 سابقه و هدف: مهارت های ارتباطی به عنوان رفتارهایی مهم, فرد را قادر به تعامل مؤثر کرده و بیانگر سلامت رفتاری و اجتماعی فرد می باشند. نظر به اهمیت مهارت ارتباطی در کسب مهارت های علمی, این پژوهش با هدف بررسی رابطه ی مزاج با مهارت ارتباطی در دانشجویان دانشکده ی پرستاری و مامایی شهر بوشهر در سال 1396 تا 1397 انجام شد. مواد و روش ها: پژوهش حاضر یک مطالعه ی مقطعی از نوع همبستگی است که بر روی 300 نفر از دانشجویان پرستاری و مامایی شهر بوشهر به صورت تمام شماری در سال 1396 تا 1397 انجام شد. داده ها با استفاده از پرسشنامه های مزاج شناسی مجاهدی (1393) و مهارت ارتباطی کوئین دام (2004) جمع آوری و با استفاده از نرم افزار SPSS ویرایش 22 با ارائه ی شاخص های توصیفی روش های آمار توصیفی و آزمون های کای-دو, T مستقل و تحلیل واریانس یک طرفه در سطح معنی داری 05/0 تجزیه و تحلیل شد. یافته ها: از بین 300 دانشجو, مزاج سرد و خشک 94 نفر(8/31 درصد), مزاج سرد و تر 93 نفر (4/31 درصد), مزاج گرم و تر 55 نفر (6/18 درصد) و مزاج گرم و خشک 54 نفر (2/18 درصد) بودند. میانگین نمره ی مهارت های ارتباطی بالاتر از حد متوسط بود (72/9± 21/108). میانگین نمره ی مهارت های ارتباطی به ترتیب در دانشجویان با مزاج سرد و تر (84/6± 48/107), مزاج سرد و خشک (67/10± 1/104), مزاج گرم و تر (43/7± 98/112) و مزاج گرم و خشک (42/8± 72/112) بود. بین مزاج دانشجویان با مهارت ارتباطی رابطه ی معنی داری مشاهده شد؛ به طوری که دانشجویان با مزاج گرم و تر و همچنین مزاج گرم و خشک به نسبت دانشجویان با مزاج سرد و تر و مزاج سرد و خشک از مهارت ارتباطی بالاتری برخوردار بودند (0. 001>p). نتیجه گیری: نظر به ارتباط مزاج با مهارت های ارتباطی پیشنهاد می شود توجه به مزاج دانشجویان و برنامه ریزی های لازم در خصوص اصلاح مزاج به منظور افزایش مهارت های ارتباطی دانشجویان در نظر گرفته شود.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    بنائی، الهام، پولادی، شهناز، بحرینی، مسعود، و طهماسبی، رحیم. (1397). رابطه ی مزاج با مهارت های ارتباطی در دانشجویان دانشکده ی پرستاری و مامایی شهر بوشهر. طب سنتی اسلام و ایران، 9(4 (پیاپی 36) )، 297-307. SID. https://sid.ir/paper/208104/fa

    Vancouver: کپی

    بنائی الهام، پولادی شهناز، بحرینی مسعود، طهماسبی رحیم. رابطه ی مزاج با مهارت های ارتباطی در دانشجویان دانشکده ی پرستاری و مامایی شهر بوشهر. طب سنتی اسلام و ایران[Internet]. 1397؛9(4 (پیاپی 36) ):297-307. Available from: https://sid.ir/paper/208104/fa

    IEEE: کپی

    الهام بنائی، شهناز پولادی، مسعود بحرینی، و رحیم طهماسبی، “رابطه ی مزاج با مهارت های ارتباطی در دانشجویان دانشکده ی پرستاری و مامایی شهر بوشهر،” طب سنتی اسلام و ایران، vol. 9، no. 4 (پیاپی 36) ، pp. 297–307، 1397، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/208104/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button