APA:
کپیرضوانی، محمدرضا، و هوشیار، کریم. (1395). بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه ای با کاهش تانن و جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، 18(2 )، 347-357. SID. https://sid.ir/paper/209110/fa
Vancouver:
کپیرضوانی محمدرضا، هوشیار کریم. بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه ای با کاهش تانن و جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه های گوشتی. تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)[Internet]. 1395؛18(2 ):347-357. Available from: https://sid.ir/paper/209110/fa
IEEE:
کپیمحمدرضا رضوانی، و کریم هوشیار، “بهبود قابلیت هضم سورگوم دانه ای با کاهش تانن و جیره نویسی به روش اسیدهای آمینه قابل هضم استاندارد شده در جیره جوجه های گوشتی،” تولیدات دامی (مجله کشاورزی پردیس ابوریحان)، vol. 18، no. 2 ، pp. 347–357، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/209110/fa