مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

25,380
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

939
مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون

صفحات

 صفحه شروع 1480 | صفحه پایان 1489

چکیده

 مقدمه: اختلالات لیپیدی از مهم ترین عواملی هستند که در ایجاد و پیشرفت ضایعات قلبی- عروقی نقش دارند. هدف از این مطالعه بررسی نقش و کاربرد اثر ترکیبی عسل و سرکه ی سیب بر چربی های خون بیماران مبتلا به هایپرلیپیدمی است.روش ها: این مطالعه یک کارآزمایی بالینی است که در بیمارستان های آموزشی ولی عصر (عج) و امیرالمومنین (ع) شهرستان اراک انجام شد. نمونه های پژوهش 30 نفر بودند. از همه ی آن ها رضایت نامه ی اخلاقی دریافت شد و به شیوه ی تک گروهی قبل و بعد, تحت آزمون قرار گرفتند. ابتدا میزان چربی های خون (کلسترول, تری گلیسیرید, LDL و HDL) آن ها بررسی شد. سپس, 2 بار در روز در یک لیوان حاوی 200 سی سی آب, یک قاشق غذاخوری عسل طبیعی و یک قاشق غذاخوری سرکه ی سیب به آن ها داده شد. بعد از 4 هفته سطح چربی خون آن ها مجددا ارزیابی شد و با استفاده از نرم افزار SPSS نسخه ی 20 مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت.یافته ها: نتایج آزمون تی زوجی نشان داد که بعد از مداخله, میانگین و انحراف معیار تری گلیسرید قبل و بعد, به ترتیب 42.9±164.56 و 79.8±314.13 بود, میانگین و انحراف معیار کلسترول قبل و بعد, به ترتیب 58.13±256.8 و 31.26±137.7 بود و میانگین و انحراف معیار کلسترول LDL قبل و بعد, به ترتیب 48.6±185.4 و 25.07±120.43 بود که در هر سه مورد, کاهش معناداری را بعد از مداخله نشان می دهد؛ ولی میانگین HDL قبل 10.6±43.30 و میانگین بعد آن 16.1±64.03 بود که نشان دهنده ی افزایش معنادار آن بعد از مداخله است (p=0.001).نتیجه گیری: به نظر می رسد که اثر ترکیبی عسل و سرکه ی سیب, نقش بسیار موثری در کاهش چربی های مضر و افزایش چربی خوب در بیماران مبتلا به چربی خون بالا دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

    استناددهی

    APA: کپی

    زند، سلیمان، محمودی، مختار، خواجه گودری، محمد، عسگری، پروانه، عبدالهی، مهدی، و رفیعی، فاطمه. (1395). تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون. طب مکمل، 6(2 (پیاپی 19))، 1480-1489. SID. https://sid.ir/paper/215317/fa

    Vancouver: کپی

    زند سلیمان، محمودی مختار، خواجه گودری محمد، عسگری پروانه، عبدالهی مهدی، رفیعی فاطمه. تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون. طب مکمل[Internet]. 1395؛6(2 (پیاپی 19)):1480-1489. Available from: https://sid.ir/paper/215317/fa

    IEEE: کپی

    سلیمان زند، مختار محمودی، محمد خواجه گودری، پروانه عسگری، مهدی عبدالهی، و فاطمه رفیعی، “تاثیر ترکیبی سرکه ی سیب و عسل بر چربی های خون،” طب مکمل، vol. 6، no. 2 (پیاپی 19)، pp. 1480–1489، 1395، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215317/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا
    telegram sharing button
    whatsapp sharing button
    linkedin sharing button
    twitter sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    email sharing button
    sharethis sharing button