Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

مقاله مقاله نشریه

مشخصات مقاله

مرکز اطلاعات علمی Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

video

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

sound

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

نسخه انگلیسی

Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

بازدید:

1,090
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

دانلود:

811
Scientific Information Database (SID) - Trusted Source for Research and Academic Resources

استناد:

اطلاعات مقاله نشریه

عنوان

شناسایی عوامل بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود در میان نوجوانان

صفحات

 صفحه شروع 233 | صفحه پایان 246

چکیده

 مقدمه: در سال های اخیر مصرف فست فود به طور فزاینده ای در بین نوجوانان افزایش یافته است و به یک نگرانی, مشکل عمده بهداشتی و عامل تهدید کننده سلامت تبدیل شده است. شواهد و مطالعات اندکی در خصوص عوامل بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود در دست است. این مطالعه باهدف شناسایی عوامل ترغیب کننده و بازدارنده مصرف فست فود در نوجوانان انجام گرفت. روش: این مطالعه کیفی به روش تحلیل محتوا, در تهران انجام شد. در این مطالعه از روش نمونه گیری هدفمند استفاده گردید و 42 نوجوانان وارد مطالعه شدند. برای جمع آوری داده ها, از روش مصاحبه های عمیق نیمه ساختاریافته استفاده شد. یافته ها: بر اساس یافته های این مطالعه, فاکتورهای بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود هر یک در سه تم اصلی قرار گرفتند. فاکتور های بازدارنده شامل دیدگاه های شخصی, بازدارنده های اجتماعی و بازدارنده های خانوادگی و فاکتورهای ترغیب کننده عبارت بودند از: دیدگاه های شخصی, جذابیت های اجتماعی و خانواده القاء کننده مصرف فست فود. نتیجه گیری: مطالعه حاضر عوامل ترغیب کننده و بازدارنده مصرف فست فود را از نگاه نوجوانان نشان داد؛ به طوری که عوامل ترغیب کننده مصرف فست فود قوی تر از عوامل بازدارنده مصرف بودند؛ به عبارت دیگر فاکتورهای بسیاری وجود دارند که نوجوانان را به مصرف فست فود ترغیب می کنند. یافته های این مطالعه می تواند زمینه ساز مداخلات ارزشمند در رابطه با کاهش مصرف فست فود شود؛ اما درک راهکارهای مؤثر بر کاهش مصرف در نوجوانان نیاز به بررسی و پژوهش های بیشتری دارد.

استنادها

  • ثبت نشده است.
  • ارجاعات

  • ثبت نشده است.
  • استناددهی

    APA: کپی

    عسکری مجدآبادی، حسام الدین، و منتظری، علی. (1398). شناسایی عوامل بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود در میان نوجوانان. تحقیقات کیفی در علوم سلامت، 8(3 )، 233-246. SID. https://sid.ir/paper/215462/fa

    Vancouver: کپی

    عسکری مجدآبادی حسام الدین، منتظری علی. شناسایی عوامل بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود در میان نوجوانان. تحقیقات کیفی در علوم سلامت[Internet]. 1398؛8(3 ):233-246. Available from: https://sid.ir/paper/215462/fa

    IEEE: کپی

    حسام الدین عسکری مجدآبادی، و علی منتظری، “شناسایی عوامل بازدارنده و ترغیب کننده مصرف فست فود در میان نوجوانان،” تحقیقات کیفی در علوم سلامت، vol. 8، no. 3 ، pp. 233–246، 1398، [Online]. Available: https://sid.ir/paper/215462/fa

    مقالات مرتبط نشریه ای

    مقالات مرتبط همایشی

  • ثبت نشده است.
  • طرح های مرتبط

  • ثبت نشده است.
  • کارگاه های پیشنهادی






    بازگشت به بالا